Gel 16 Mayıs gel. Ama filmi 15 Mayıs gecesinden izleme şansımız da var. İstanbul'da oturanlara söyleyim,http://www.e-kolay.net/matrix/ adresindeki yarışmaya katılanlardan 150 kişiye ön gösterimde çift kişilik bilet verilecekmiş. Ben İstanbul'da oturmadığım için katılmasam da, buradan görüp katılıp faydalananlar olur belki diye yazdım adresi. Bir gece önceden izlemeyi kim istemez ki? Bakın yukarıda verdiğim adreste yer ve saat için aynen şöyle demiş:
<b>"Sorulara doğru yanıtı gönderin, kazanan siz olun!
Matrix üçlemesinin ikinci halkası Matrix-Reloaded’ın 15 Mayıs Perşembe akşamı saat 22:00’de Ümraniye AFM Carrefour sinemasında düzenlenen özel gösterime davetiye kazanmak ve efsanenin ikinci halkasını ilk görenlerden biri olmak istiyorsanız, sorduğumuz 5 soruyu doğru yanıtlamanız gerekiyor.
Doğru yanıtı gönderen; 1. kişiden 50. kişiye (1,2,3, ... 50), 500. kişiden 549. kişiye (500, 501, 502, ... 549), 1000. kişiden 1049. kişiye (1000, 1001, 1002, ... 1049), toplam 150 şanslı ziyaretçimiz bu muhteşem özel gösterime çift kişilik davetiyenin sahibi olacak."
İSTANBUL'DA OTURAN ARKADAŞLAR, ACELE EDİNN!</b>
Kazanırsanız filmi izleyip yorumunu burada yapmaya başlarsınız 15 Mayıs gecesinden. Biz de "Nayırr! Nolamazz!" der ve gözlerimizi kapayıp, filmi izleyene kadar bu topic'den uzak dururuz. [:p]
Ben daha yer bile ayırtmadım. Acaba yerler doluyor mu? Bilen var mı? Film gösterime girene kadar, duyduklarımızı ve vizyona girdikten sonra da yorumlarımızı bu başlık altında toplayabiliriz.
Şu adrese tıklayınca bile heyecanlanıyorum: <b>http://www.e-kolay.net/matrix/</b>
Başka adres(ler) bilen var mı?
Bu arada yarışma sayfasının adresi de şu: <b>http://www.e-kolay.net/matrix/yarisma_ana.asp <h6>(Kendimiz yanıtladıktan sonra, doğru cevapları forumda başkalarıyla da paylaşabiliriz.)</h6></b>
Sistemin iyiyse ço birşey kaçırmazsın Mike..Ama tutup da 200W pmpolu sette VCDden 5. sınıf çekimle izlersen kaçıracaklarını sayamam..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by akidibol</i> <br />arkadaşlar bu reloaded dan önce sinemada animatrix i bize izletecekler mi yoksa ayrı seans olarak mı çıkacak sinemada yoksa ... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
animatrix sinemada sanırım yalnızca the final flight of the osiris bölümü ile yınlanıcak ki zaten şu anda sadece dreamcthcher den önce yayınlanıyor hali hazırda yayınlanmış olan internetteki 4 bölüm ise sinemaya gelmez sanırım.
u arada filmeden cast kısmı akarken 8 dakika bekleyin matrix 3 yani matrix revolutions fragmanı ilk defa gösterilicek :)
vcd den kopya izleyecegim evde daha iyi oluyor şöyle ayaklarını uzatıp cerezini ve içkinide içiyorsun mis gibi gel keyfim gel
Sadece iki gün kaldı.
17 mayısa biletimi almısım.uc gun kalmıs
matrix ön gösterimine cep telefonu,ses kayıt cihazı ve kamera kesinlikle sokulmayacakmış,bütün davetliler tek tek metal dedektöründen geçeceklermiş hatta gerekirse üst araması yapacaklarmış.
2 gün kaldı
benim için sadece 1 gün kaldı
Ön gösterime gitmeye mi hak kazandın qsecofr?
ön gösterim için davetiye buldum Mobidik bu akşam saat 22:00' de izleyeceğim kısmetse
Tamam, gelince tüm ayrıntılarıyla bize anlatırsın. (Forumdakiler seni sopalarla kovalamazlarsa tabii.)