Şimdi Ara

Matrax Televizyon Programı Reklamı(24 Temmuz CUMA Skytürk'de Başlıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
7.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tvde uzun zamandır dönmeye başladı reklamlar.
    Telefon kulübesi vb. taklitleri çıktıkdan sonra zeki dur diyemedi başlattı tv programı projesini.
    Umarım başarılı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boidae -- 19 Temmuz 2009; 19:04:01 >

Oh My God!They Killed Kenny.

• OOO spüer haber hocam
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Hadi bakalım. İyi olur umarım. Radyodaki kalitesini yükseltir mi düşürür mü bakıcaz artık.

Umarım başarılı olur.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Ciddi misiniz?Radyoda bahsediliyor mu TV programı?İyi oldu bu,İnşallah talk şov falan yapmaz,farklı birşey yapsın.

Evet 1-2 haftadır bahsediyordu.Geçen hafta sonu reklam filmi çekildi yanılmıyorsam

• iyi bi reklam yaparsa telefon kulübesinin ezikliğini gösterir millete ama sanki matrax telefon kulübesinden sonra onun taklidiymiş gibi anlaşılırsa çok antipatik gelir millete

video linkini koyarmısın mümkünse tunnelden gircemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Udur -- 18 Temmuz 2009; 21:20:29 >
    PSN: ugurbeyefendi

• e ben zaten bu video paylaştım MATRAX Ana konusundaki.. bi zahmet edip baksaydınız keşke ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperioИ

e ben zaten bu video paylaştım MATRAX Ana konusundaki.. bi zahmet edip baksaydınız keşke ..

Güzel kardeşim haklısında radyo programı konusu o,sürekli güncelleniyor.
    Tv programı yapılacağından insanların haberlerinin olması zor ordan göörerek.Ana başlık açayım dedim kötümü yapmışım.
    @CaqiR
    Buyur kardeşim
    http://www.youtube.com/watch?v=cMDrdQhRH-8

• Radyo programı da devam edicek mi? Yoksa sadece televizyondan mı olacak?

• fiyaskoyla sonuçlanacak bence heleki canlı yayın falansa madara kere madara olur zeki..beyaz başta olmak üzere birkaç canlı yayında seyrettim tutuk ezik bir tip radyoda efelendigine bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 18 Temmuz 2009; 21:57:31 >

Orjinalden alıntı: ten_don

fiyaskoyla sonuçlanacak bence heleki canlı yayın falansa madara kere madara olur zeki..beyaz başta olmak üzere birkaç canlı yayında seyrettim tutuk ezik bir tip radyoda efelendigine bakmayın

Zeki beyaz şovamı katılmışta haberimiz yok?

• matrax ı genelde seyrek dinlerim ama en çok sevdiğim kısım programın ilk 1 saati.
    çaldıgı fon müzikler olsun,ilk giriş konuları vs vs diğer etkinliklerden,deliliklerden daha iyi geliyor bana

Orjinalden alıntı: Boidae

quote:

Orjinalden alıntı: HyperioИ

e ben zaten bu video paylaştım MATRAX Ana konusundaki.. bi zahmet edip baksaydınız keşke ..

Güzel kardeşim haklısında radyo programı konusu o,sürekli güncelleniyor.
    Tv programı yapılacağından insanların haberlerinin olması zor ordan göörerek.Ana başlık açayım dedim kötümü yapmışım.
    @CaqiR
    Buyur kardeşim
    http://www.youtube.com/watch?v=cMDrdQhRH-8

yok dostum senin düşüncen gayet güzel ben sana demiyorum zaten ,
    matraxla bu kadar ilgilenip de bi kere bile ana konuya uğramayanlara sözüm , sen iyi düşünmüşsün bence

• skytürk uydu da var mı bari...

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Gösterisine gittim ve insanlara nasıl hitap edeceğini gerçekten iyi bilen biri.

Umarım başarılı olur.

Burdaki gösterisine gidemedim ne yazıkki. Merak ettiğim bu adam gösterilerinde ne yapıyor?

Birde Matrax'ı televizyona taşıyacağım demişti. Nasıl olucak görücez. Hayır yarın birgün gelirler Matrax klübeden çalıntı diye
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.