Şimdi Ara

Matkap uçları hakkında bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, baskı devre yapmak için matkap almak istiyorum. Resimdeki gibi akülü tornavidalara elektronik devreler için üretilen matkap uçları takılabilir mi? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 19 Mayıs 2014; 2:22:38 >

ama özel uçlar var eger bulabılırsen olur ama bıraz pahalıya gelir

resi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japon_japon -- 19 Mayıs 2014; 2:33:31 >

Orijinalden alıntı: japon_japon

bu matkabın ucu 6 gendir mandren yoktur onun ıcın 0,80 gibi uçları sıkamazsın

ama özel uçlar var eger bulabılırsen olur ama bıraz pahalıya gelir

resi

Aradığım tam olarak bunun gibi birşeydi. Bunun bir ismi var mı? Teşekkürler.

• yesil-111 Y kullanıcısına yanıt
    ismi vardır da ben bılmıyorum açıkçası :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Buji Hakkında Birkaç Soru ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yesil-111 Y kullanıcısına yanıt
    Aşağıya linkini ve resmini koydum bundan var çantasında iki adet yıldız iki adet düz tornavida başlığı, yedek akü, şarj aleti ve şarj için akünün takılacağı kutu bunlar çıkıyor içinden. Matkabın ucu zaten mandren elinle sıkıyorsun 0.80 rahatlıkla takabiliyorsun. Tahta deliyor beton deliyor demir deliyor fakat sadece demir delerken tam dolu bir aküyü 15 dakika içinde boşaltıyor. Normal bir akü tam güçte 1 saat boyunca döner diye umuyorum kullanıma bakarsak bir iş yaptığımda bir akü bitiyor ve zaten yedeği var bitince onu takıyorum öbürü sabaha kadar şarj oluyor ve şarj olunca kutusuna koyuyorum bir dahaki işte dolu olmuş oluyor. Dediğim gibi her şeyi delen bir alet. Ben 50 tl ye aldım 1.2 amper 14,4 volt aküsü var adaptörü 18volt 400mA mıydı neydi 6 saate şarj oluyor. Artık her yerde 100 den aşağı göremedim zamanında iyi denk getirmişim

Edit: 3. yılını tamamlamak üzere ve hala hiçbir sorunu yok

http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/einhell-bcd-14-4-w-2-akulu-cantali-sarjli-matkap-113874534

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 19 Mayıs 2014; 21:57:37 >

• eğer tornada çalışma gibi bi imkanın varsa yaparsın . veya mandren takmayı denersin
  • Benimde elimde plaket delmek için matkabım var hobby drill,mandrenli.Adınıda tam bilmiyorum ama sanırım spiral uç deniliyor mandrene uygun boyutlarda uçtan bulup o matkap ile plaket kesmek istiyorum.Daha bilgili olan arkadaşlara soruyorum kocaeli-istanbul taraflarında bulabilirmiyim yada varmıdır böyle birşey.Teşekkürler,iyi forumlar :)

Erasmus-Polonya
  • Senin işine yarayacak olan uç takımı aşağıdaki mandren seti ve orta-yüksek hızlı bir motor. Ben bundan kullanıyorum. Motor olarak ta çakmak girişli oto vantilatörünün motorunu kullanıyorum;
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.