Şimdi Ara

Matematikte 2 Hatalı soru çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fem Yayın Merkezi Matematik Zümresi öğretmenleri, matematik testinde, basına verilen soru kitapçığındaki 12 ve 18’inci soruların cevabının olmadığını söyledi.

Basına verilen soru kitapçığındaki 12’nci soruda bilimsel hata vardı. Sebebi birim eleman 1’dir ifadesi kullanıldığı için bu hesaplamadan yola çıkarak Yanlız I şıkkına ulaşılamıyor. Yanıtlar arasında doğru cevap yok.
    18’inci soruda ise verilen polinom x2 -5x+6 ile bölündüğünde elde edilen kalan şıklarda yer almıyor. Bu sebeplerden dolayı her iki sorununda iptal edilmesi gerekiyor.

http://www.hurriyet.com.tr/egitim/23519339.asp?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 16 Haziran 2013; 18:06:18 >

• ikisi de doğru benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poly_d -- 16 Haziran 2013; 17:58:11 >
  • Bu sorulari bos biraktiysak dogru mu sayilcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcinkonyte

ikisi de doğru benim

O soruyu bende dogru yapmıstım ama hatalıymıs
  • Polinom sorusunda sakatlık olduğunu fark ettim sınavda. Nasıl çözüleceğini biliyordum ama hiç uğraşmadım o yüzden.

12. soruda ne hata varmış? Yanılmıyorsam sağdan da baksan soldan da baksan aynı değeri veriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Polinom sorusunda sakatlık olduğunu fark ettim sınavda. Nasıl çözüleceğini biliyordum ama hiç uğraşmadım o yüzden.

12. soruda ne hata varmış? Yanılmıyorsam sağdan da baksan soldan da baksan aynı değeri veriyordu.

Vermiyor. AişlemE den 1 geliyor. EişlemA dan a ya bağlı bir ifade geliyor götürmüyor birbirini.
  • İşlemde özellikler kapalılık-değişme-birleşme-birim eleman-ters eleman şeklindedir. Biri yoksa ondan sonrakiler de yoktur.

İşlem sorusunun hatalı olduğu bariz. İptal edilirler mi bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç iptal olacağını sanmıyorum çünkü ygs de fizik ısı sorusu tüm hocalara ve kitaplara göre yanlışdı iptal etmediler bilimi takan kim ayrıca diğer soruda 2 yazın cevap çıkıyodu bende
  • İslem sorusu degil ama polinom olur insallah. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Muslu S.

hiç iptal olacağını sanmıyorum çünkü ygs de fizik ısı sorusu tüm hocalara ve kitaplara göre yanlışdı iptal etmediler bilimi takan kim ayrıca diğer soruda 2 yazın cevap çıkıyodu bende

kardeş o soru sazanlık soruymuş herkes sınavdan sonra öğrendi doğru bilinen yanlışlar diye geçiyor ama abaküs sorusu da net hatalıydı burada tartışıldı iptal oldu polinoma bakmadım ona yorum yapmıyım işlem sorusu %100 hatalı eğer onu doğru kabul ederlerse matematiği katlederler
  • tahsin3535 T kullanıcısına yanıt
    devlet bu ülkede insanlarını katleder oldu matematiği katletmiyecek
  • Gencler 10 gun gecti uzerinden bir gelisme var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Gencler 10 gun gecti uzerinden bir gelisme var mi ?

Bence ygsdeki gibi sinavi acikladiklarinda soyleyecekler.Zaten iptal etmek islerine geliyor %100 iptal diyebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.