Şimdi Ara

MATEMATİK YAZILISI OLDUK.82 ALDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün mat yazılısı olduk.Zorluk derecesi yüzde 40-45 gibi bişidi.Yani normale çok yakındı.9.sınıfım.Sizce nasıl ilk yazılı?5 yapabilirmiyim bu notumu?
    Birde sayısal seçmek için hangi derslerin nor ortalamalarının en az kaç olması gerekir.
    Saygılarımla...

• Bence İlk Yazılına Pek Fazla Güvenme İlk yazılısı 100 Olupta Diğer iki yazılısı 10 10 olup Kalmış Arkadaşlarım vardı Ama yinede İlk yazılı için Güzel bir not İkinci yazılıdada Aynı performansı gösterirsin umarım Başarılar
  • Benim Kimya 2, Fizik 2, Matematik 3'tü Lise 1 karnesinde. Ama bilmiyorum ortalama kaç olması gerekir. Ama sana şunu söyliyim. Sayısal seçmek , zeka ister, yetenek ister palavralarına inanma. Eğer okulun düzgünse Sayısalı kaldırırsın. Uyduruksa rahatsız olabilirsin ama kabusun olmaz, insanlar çok abartıyor. Ha ama sen şimdiden mesleğini düşün, ona göre alan seç ve bir daha değiştirme.
  • hangi okul
  • quote:

Orjinalden alıntı: Otorite

Bence İlk Yazılına Pek Fazla Güvenme İlk yazılısı 100 Olupta Diğer iki yazılısı 10 10 olup Kalmış Arkadaşlarım vardı Ama yinede İlk yazılı için Güzel bir not İkinci yazılıdada Aynı performansı gösterirsin umarım Başarılar

Lise son geometri sınavım geldi ya aklıma.

İlk sınav 0, ikinci ve üçüncü sınavlar 100

Eh, anca kurtardık tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 5 Kasım 2008; 17:00:07 >

• Benim 9 da hiç 2 bile olmamıştı
  • matematkten 47 aldım okulun en yüksek notlarından biri:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematikten ''0'' aldım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anadolu lisesindeyim 9. sınıfta 45 ten yüksek alana uzaylı gözüyle bakılıyodu
  • Mantık ve küme konusundan 82 çok iyi bir not değil.Diğer yazılılara çok iyi çalış sadece matematik için demiyorum.Dünyan şaşcak!
    Kimya yazılısndan 55 alınca arkadaşlarla ortada halay çekiyorduk.
    Not : Anadolu lisesi.
  • Hey gidi lise 1.İlk matematik sınavı 55 Alan bir kişi vardı , ki o şuan kendini kurtardı.2-3 kişi 45+ aldı kalanı dökülmüştü.(Bende dahil)
  • lise 3 sayısalım matematikten 3 aldık diye havalara uçuyoz bizim komşu sınıfta bi kız var matematikten 90 aldı diye ağlıyodu.Ağzının ortasına geçircektim yumruğu zor tuttum kendimi
  • Bende lise 4'üm geometri ve biyoloji sınavları olduk bugün.Geometri 85, biyolojii 65 aldım.Ama biyolojinin lisedeki en zor konusu herhalde şu fotosentez ve solunumların detaylı hali.
  • biz 50 aldığımız zaman sevinirdik yeni nesil çalışkan maşallah
  • vay be 82 aldığına üzülüyo ben bizim okulda o notu alana kral gibi davranılır.
  • okul biteli 2 sene olacak bu arada 1,5 sene oldu ama hatırladıklarım;
    ben hiç matematikten 82 puan alamadım en fazla 62 de takıldım ilk defa bir kere 68 den 70 tamamlanmış halde aldım bir not o kadar..

aytaç kömürcü zamanında 55-70-37 yiyip karneme 4 düşürmüştü kadın.

hey gidi hey.. sonra 10.sınıf matematikte kadın 47-48-53 çıktı en fazla.. bir kere 05 yedim.
    kamuran kır dönemide zar zor iki aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 5 Kasım 2008; 18:28:29 >
  • İlk sınavlar kolaydır dicem ama her ne kadar kolay olursa olsun lisedeki ilk mat sınavın 82 güzel not ama artık hocalara not yetmiyor

Yalakalık+Ağlamak+Dilenmek+Yalandan soru sormak falan bunu yapıpta hakkı olmadıgı halde bir sürü karnesine 5 gelen arkadaşım var
  • OÖBP'nız için çalışın arkadaşlar sakın aksatmayın. Zamanında benimle aynı ham puan alanlar Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık vb bölümlere giderken ben mat. Öğretmeni olabildim.Sonradan çok pişman olursunuz.Gerçi ben mesleğimden memnunum ama sizin memnun olacağınızın bir garantisi yok.Keşke dememek için sakın kemerleri gevşetmeyim diploma notunuz en azından 76 77 ek puan getirecek seviyede tutun.Zor birşey değil,sözel derslere sınav akşamı 5-6 saat,sayısal derslere de sınav gününden 3 gün önce günde 5er saat çalışsanız bu ortalamayı yaparsınız. Ömrünüzce herkes size öküz diyeceğine birkaç yıl birkaç kişi inek desin.ÇALIŞIN ÇALIŞIN ÇALIŞIN
  • upp.
    sayısal seçmek için en çok ne kadar ort gerekir?
    En çok iş imkanı olan meslek hangisidir?
    teşekkürler...
  • lise 1 matematik ilk yazılım 72 bilgisayar mühendisi olma hayallerim canlanmış fakat sonraki hiç bir yazılıdan 50 yi geçemedim 32 45 falan ilk yazılım 72 ona göre mukayese et kendinle.
  • sayısalı her öğrenci öyle veya böyle seçer seçmek önemli değil

En çok iş imkanı sorusunu emin ol daha binlerce kez soracaksın o yüzden erken yok hani şimdi isitoyrum diyorsan al sana TIP

notun da fena değil fazla havalara girme mantık ztn çıkmıyo kümeler tüm derslerin en basiti sen havalara girmeden devam et yoluna
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.