Şimdi Ara

Matematik ve Fizik'ten Sorumluluk Sınavına Kaldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    An itibari ile Matematik ve Fizik'ten sorumluluk sınavına kalmış bulunmaktayım.Merak ettiğim bendeki sorumlu olduğum dersleri gösteren kağıtta başarılı derslerden de sınava girme imkanımın olduğunu söylüyor. Matematik ve Fizik yerine örneğin Organizasyon ve Biyoloji'den sınava girebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReFReSH -- 13 Haziran 2008; 11:14:10 >

• Bende sorumluluk sınavına kaldım kardeş
  • Arkadaşlar bilgisi olan yok mu ?
  • Yukarı
  • Evet o imkan var o ama şuanki nottan aşağıda not alırsan ne yapacan

Ben sözel öğrencisiyim lise 3 te ancak geçebildim o da hocaya rica ettik (yalaka modu) öyle geçmiştim zaten basit sorular soruyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkosif

Evet o imkan var o ama şuanki nottan aşağıda not alırsan ne yapacan

Ben sözel öğrencisiyim lise 3 te ancak geçebildim o da hocaya rica ettik (yalaka modu) öyle geçmiştim zaten basit sorular soruyorlar

Yok benim biyoloji ve organizasyonum çok çok iyi Yani böyle bir imkanımız var ?
  • hayır ya orda denilmek istenen başarısız derslerinin yanı sıra notunu yükseltmek için başarılı olduğun derslerden de sınava girebilirsin

öyle bişey olsa kimse sayısal derslerden sınava girmez herkes kafasına göre girer bi derse ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 13 Haziran 2008; 23:48:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gollory

hayır ya orda denilmek istenen başarısız derslerinin yanı sıra notunu yüksetlmek için başarılı olduğun derslerden de sınava girebilirsin demek istemişler öyle bişey olsa kimse sayısal derslerden sınava girmez ...

• çekebiliosan ss koy ya da oradaki tam cümleyi yaz buraya...
  • ozkosif O kullanıcısına yanıt
    9 yıl sonra
  • Mühendis olmuşsunuzdur inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.