Şimdi Ara

Matematik netlerim birden 10 net düştü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceki zaman denemelerinde hep 23 üstü 26 filan geliyordu şu son iki denemedir 16 geliyor ya şaka gibi Benim ilk denemem bile 18di neden böyle oldu anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim sizce nedeni nedir?

• UP UP UP
  • Aynı şekilde benimde önceki 28di.Bu seferki 18 geldi morelim bozuldu. Bi ders yüksek gelse diğeri bozuluyo.
  • 1331 1 kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen öyle. Fenim ilk defa yükseldi bu sefer de matematiğim düştü
  • oluyor ara sıra sınavın zorluğu, yada senin o anki psikolojine bağli olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav benimde yaklaşık 10 net düştü son zamanda, ort. 21-22 civarı yapıyodum 12.5 yaptım.5 tane soru boşu boşuna gitti bundan sonra kalan süreyi Türkçeyi değil matematiği kontrol edicem.Bıktım bu dikaktsizlikten
  • Benim de hep dikkatsizlik, hep işlem hatası. Hadi 3-4 net anlarım da 10 net düşmesi koyuyor baya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 15 Net İçin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gercekten o anki psikolojiniz yansitiyor bunu. Moraliniz bozuk olur yanlis okursunuz, hatali carparsiniz vs.
    Sinav oncekilere gore zor olmustur, belki cikmis sorular falandir moral bozmayin arkadaslar

• İlk baya moralim bozulmuştu ama 5-10 ardakaş daha öyle olduğunu söyleyince sorun odağının ben olmadığını anladım. Çok sağol
  • bende aynen 20 - 25 ypıyordum 10 - 15 yapıyorum 2 denemedir valla morel bozuluyor.
  • Oluyo öyle arada.genel olarak ortalamana bak bence hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belkide diğer derslere ağırlık vermiş olabilirsin,mat1 o arada kaynamış olabilir.çünkü ben öyle yaptım normalde 25 ve üstü.ama bugünkü denemde çok düşüktü ve bunun sebebi sosyal ağırlıklı çalışmam oldu.tabi sürede önemli iyi ayarlamak lazım onu.
  • esen demirci E kullanıcısına yanıt
    Bende fene biraz ağırlık verdim sanırım
  • 2yanlıştan 7 8 yanlışa çıktım ben de

• bekir9606 B kullanıcısına yanıt
    Aslında daha zor denemeler de vardı onlarda düşmeyip de herkesin bu son 2 denemede düşürmesi... matematik çok dikkat istiyomuş demek son 2 deneme
  • demekki tek değilmişim tr den 30 net yapıp matematikten 10 net yapmak koydu bana. normalde en az 20 yapardım ve ayriyetten geometride yapamadım

• Geometri cidden zordu ve dershanenin daha işlemediği konular vardı. 3 yaptım normalde 6-7 gelir :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgikutusu

Geometri cidden zordu ve dershanenin daha işlemediği konular vardı. 3 yaptım normalde 6-7 gelir :'(

aynen hocam. insan 3-5 tane açı sorusu koyar o neydi öyle ya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.