Şimdi Ara

Matematik Geometri Yapamayanlar Toplansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar merhaba ben Ceyhun Hoca. Yıllarımı öğrenci kardeşlerimizin işine yarayacak çalışmalarla geçirdim. ve bugün şunu çok rahat bir şekilde söyleyebilirim ki, matematik ve geometri sadece bakarak değil yaparak öğrenilir. Ben de bu nedenle sadece ders videoları değil, bu videoların benzersiz pdf lerini de sizlerle paylaşıyorum. Ve ne mutlu ki bugün google gibi dünyanın en büyük arama motorunda Geometri yazıldığında ilk sırada çıkabiliyoruz. Eğer bu konu başlığı ilginizi çekecek olursa çalışmalarımdan kısaca bahsedebilir ve bu illet dersi öğrenmenize belki de yardımcı olabilirim.

• Şahsen bu dersleri illet değil de zevk diye tanımlasaydınız belki destekleyebilirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troll

• Trol falan degil yazilanlari az bucuk arastirmayip kendinizi külyutmaz sanip olasi bir firsati kaciriyorsunuz ahmaklığınıza doymamaya kararlısınız galiba.Postu yazan kişi sitesinin tanitimini yapmıs basarilar dilerim yarin daha detayli incelerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WuPPeRS W kullanıcısına yanıt
    Çokbilmiş arkadaş ceyhun hocayı youtubede takip ediyorum sen rahat ol, ancak onu istediğim gibi eleştiririm. Senin gibi ataerkil yetişmiş cahiller eleştiriyi "ahmaklık" olarak algılayabiliyor malesef. Keşke yok olsanız da rahatça nefes alabilsek.

• Lafı trol diyene soyledim senden ses cikti neden anlatsana biraz?Ahmaklik olarak niteledigim elestiri degil trol olarak yaftalamakti ama madem sana soylenmeyenlere de alinip cevapliyorsun konuyu ataerkillige tasiman ahmakca buna alinip cevaplayabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WuPPeRS W kullanıcısına yanıt
    "arastirmayip kendinizi külyutmaz sanip olasi bir firsati kaciriyorsunuz ahmaklığınıza doymamaya kararlısınız galiba."

Benim de yorum attığım yerde Çoğul konuşmuşsun, daha fazla uzatıp hocanın konusunu kirletmeye gerek yok sıkıntın varsa mesaj atabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.