Şimdi Ara

Matematik geometri anlatabilirim türkçe karşılığında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar matematik ve geometrim iyi. Üniversitede fakülteler arası en düşük notum 95.

Eğer sözelci olup sayısal konularında sıkıntı çeken varsa halledebiliriz.

Üsküdar'dayım dershaneler genelde müsait. Eğer böyle yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar varsa yazsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebeyen -- 12 Eylül 2015; 12:05:49 >

• türkçe derken, dilbilgisi eğitimimi almak istiyorsun? teklifin bana uygun geldi ben öss için mat geo düşünüyorum türkçem iyi o yüzden sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RwsRws -- 12 Eylül 2015; 13:28:01 >
  • Dilbilgisi hocam. Kitaplarım var fakat takılıyorum bazı noktalarda pek iyi ilerlenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebeyen -- 12 Eylül 2015; 13:42:48 >
  • Ben anlatırım dil bilgisinden soru kaçırmıyorum 38 de sabitledim netimi kaçan soru da paragraftan oluyor ,matematiğim de iyidir karşılığın da bir şey istemiyorum gönüllü anlatırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

Ben anlatırım dil bilgisinden soru kaçırmıyorum 38 de sabitledim netimi kaçan soru da paragraftan oluyor ,matematiğim de iyidir karşılığın da bir şey istemiyorum gönüllü anlatırım

Teşekkürler hocam mesaj atıyorum :)
  • dandan arkadaşla konuştuk müsait zamanda çalışabiliriz. Ve başka arkadaş var ise bana yazabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebeyen -- 12 Eylül 2015; 16:17:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.