Şimdi Ara

Matematik dehalarından yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle meslek lisesi mezunu olduğumu söyleyeyim, matematiği sadece 2 yıl gördüm onda da YGS/LYS'ye dair önemli bir yatırım yapmamıştık açıkçası. Dil'de 10K'dan mezuna bıraktım, bu sene temelim çok zayıf olduğu için Antrenmanlarla Matematik aldım şuan onu bitirmeye çalışıyorum ama bu kitap tek başına yeni sınava yeterli olmaz, yine de pek çok temel konuyu pekiştirdim eskiden bön bön baktığım en basit "ifadesinin eşiti nedir" sorularında şimdi en azından bir şeyler deneyebiliyorum. Bu kitaptan sonra hangi kitaplara geçmeliyim? Bu sene matematikten net hedefim 25. YGS Mart'ta olsa hedefim 10'du fakat sınava artık 8 ay var ve boş sürem gerçekten çok fazla. Dil konularım neredeyse tam, çoğu soruyu 2. kez okumadan cevaplayabiliyorum sadece dil bilgisi kurallarına çalışacağım, Türkçede okuduğumu anlama konusunda her zaman güçlü olmuşumdur paragraftan kolay kolay soru kaçırmıyorum ama dil bilgisinde çuvallıyorum. Açıkçası sosyali de dilden çıkardıkları için sadece dil bilgileri kaldı elimde ve ağırlık vererek matematiğe çalışabilirim bu durumda. Nasıl bir yol izlemeliyim, hangi kitapları sırasıyla bitirmeliyim? Açıkçası bu iş artık benim için "yapabilir miyim?" değil "yapacağım" meselesi, zaten bu sene olmasa da üniversite başlayınca matematik için kendime ağırlıklı bir program yapıp iyice öğrenmeye çalışacaktım, neredeyse çoğu sınavda belirleyici bir ders ve KPSS'de lazım olacak bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brxtneyspears -- 16 Ekim 2017; 14:37:26 >

• Karekök 0 -> Birey Gelişim Serisi A-B-C -> Karekök / 3-4-5 / Endemik / Bilfen / Fem KÖSB / Binot / Birey B.K A-B

Problemleri de adam gibi öğrenip yapıcam diyorsan -> Apotemi + Binot Problem Denemeleri + Karekök R.O.P + Ales Çıkmış Sorular ( Biraz zorlayabilir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrs.Scientist -- 16 Ekim 2017; 14:50:10 >
  • Mrs.Scientist kullanıcısına yanıt
    Çoğu arkadaşımda Karekök 0'la başla demişti ama korktum açıkçası içeriğini hiç bilmediğim için, Antrenmanlarla Matematiği bir arkadaşımdan inceledim bildiğin toplama çıkarmadan alıp götürmüşler o yüzden ilk olarak onu seçtim, ama bunu bitirdiğimde Karekök 0'ı da alayım madem. Teşekkürler tavsiyelerin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.