Şimdi Ara

Matematiğim sıfır ne yapmalıyım yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temelim yok anlamıyorum nasıl çalışmalıyım sadece ygs snavına giricem temel matematiğimi nasıl geliştirebilirim yardım edin lütfen mezuna kaldım bu sene sırf bunun yüzünden

• dostum temel ve orta düzey bi kitap öner dersen güvender %100 ygs 3'lü kitabı öneririm. Senin için uygundur. Bu kitapları bitirdikten sonra bir de çözümlü soru bankası bitirdin mi herhangi bir kaynaktan (final mat1 çözümlü soru bankasını öneririm) ygs mat1 tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: RogerWaters

dostum temel ve orta düzey bi kitap öner dersen güvender %100 ygs 3'lü kitabı öneririm. Senin için uygundur. Bu kitapları bitirdikten sonra bir de çözümlü soru bankası bitirdin mi herhangi bir kaynaktan (final mat1 çözümlü soru bankasını öneririm) ygs mat1 tamamdır

Karakök sıfır var o işimi görürmü acaba yoksa güvenderide almalımıyım sıkı bir temele ihtiyaçım var tavsiyen içinde teşekkür ederim
  • dostum karakök hakkında hiçbir fikrim yok. benim de matematiğim yok denecek kadar azdı güvenderi bitirdim çok zorlamadı ve düzeyimi bayağı bi arttırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpef7

Temelim yok anlamıyorum nasıl çalışmalıyım sadece ygs snavına giricem temel matematiğimi nasıl geliştirebilirim yardım edin lütfen mezuna kaldım bu sene sırf bunun yüzünden

Pi konu anlatimli al ordan calis konulari. Ezberleme, ogrenmeye calis. Cozdurdugun sorulari hep tekrar et. Bana faydasi olmustu. Adim adim yukseleceksin, bir anda yapayim diye dusunme. Sabirli ve tevekkullu ol. Allah'tan iste ve cok cabala.
    Konu calistiktan sonra fem ilk adimla zirve coz. Ardindan karekok mpsleri edin, Matematik en sevdigin dersler arasina girecektir. Sindire sindire ogren...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene metematikden kaç net yaptın ve kaç puan aldın

• tm öğrencisiyim iyi bir yere girmek için mat ve geodan kaç net yapmaliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: endless32

bu sene metematikden kaç net yaptın ve kaç puan aldın

12/3 yapmıştım 0 net geçen sene pek çalışmadım diger derslerede öle ama matematiğim hiç yoktu meslek lisesi çıkışlıyım bu sene matematiği halletmem gerek artık istediğim yerde ygs 6 ile alıyor matematiğin önemi çok büyük benim için hani 10 net yapsam eyvallah derim bu sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihad Türkmen

quote:

Temelim yok anlamıyorum nasıl çalışmalıyım sadece ygs snavına giricem temel matematiğimi nasıl geliştirebilirim yardım edin lütfen mezuna kaldım bu sene sırf bunun yüzünden

Pi konu anlatimli al ordan calis konulari. Ezberleme, ogrenmeye calis. Cozdurdugun sorulari hep tekrar et. Bana faydasi olmustu. Adim adim yukseleceksin, bir anda yapayim diye dusunme. Sabirli ve tevekkullu ol. Allah'tan iste ve cok cabala.
    Konu calistiktan sonra fem ilk adimla zirve coz. Ardindan karekok mpsleri edin, Matematik en sevdigin dersler arasina girecektir. Sindire sindire ogren...

Bir anda olucak iş değil k benim temel sıfır ya şimdi çalışıyorum sonra o konuyla ilgili bi soru çözemediğimde moralim bozuluyo kapatııyorum hemen sanki boşa çalışmışım gibi geliyor yavaş yavaş temel atmaya başlayacağım bu aralar anca yetişir

• quote:

quote:

12/3 yapmıştım 0 net geçen sene pek çalışmadım diger derslerede öle ama matematiğim hiç yoktu meslek lisesi çıkışlıyım bu sene matematiği halletmem gerek artık istediğim yerde ygs 6 ile alıyor matematiğin önemi çok büyük benim için hani 10 net yapsam eyvallah derim bu sene

şu konuya bak ben açtım özellikle elvan1903ün yorumunu okumanı tavsiye ederim. .http://www.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65347122&p=1#65347122 . Ygs6 dan hangi bölüm dusunuyon

• quote:

quote:

quote:

şu konuya bak ben açtım özellikle elvan1903ün yorumunu okumanı tavsiye ederim. .http://www.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65347122&p=1#65347122 . Ygs6 dan hangi bölüm dusunuyon

Turizm otelcilik işletmeciliği düşünüyorum onlarla ilgili bölümler bu sene puanları çok düşmüş ama seneye nolur bilmem bakim bi teşekkürler

not: hata veriyor açılmıyor link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpef7 -- 3 Eylül 2012; 15:26:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Turizm otelcilik işletmeciliği düşünüyorum onlarla ilgili bölümler bu sene puanları çok düşmüş ama seneye nolur bilmem bakim bi teşekkürler

not: hata veriyor açılmıyor link

ygs/lys forumun 2. Sayfasına bak konu başlığı matematiği kötü olupta düzeltenler YARDIM DIYE

• korfezvideo ve ekolhocadan yazarak çalış, sonra ofisokul.com daki videolarla soru tiplerini görerek pekiştir.
    Örnekleri her zaman önce kendin çözmeye çalış. 30-35 üzeri net yapman kaçınılmaz olur :)

http://forum.donanimhaber.com/m_39033940/mpage_1/key_/tm.htm

korfezvideo da her konunun altında video çözümlü soru oluşturma butonu var, güzel bir hizmet.
  • Karekök alacaksan MPS 0 yetmez, devamını da alman gerekir. MPS 0 sadece konular hakkında genel bir bilgi edinmeni sağlar, bir çok ek özellik soru tipi vs. yoktur. Ama oldukça tavsiye ederim o seriyi. Aynı zamanda Yukarıda tavsiye edilmiş Güvender %100 YGS 3 kitaplık seti de güzeldir yanında DVDyle gelir, kitabın içindeki az sayıda zorca (zor değil zorca) sorunun da 2şer 3er dakikalık çözümü orada mevcuttur.
  • bilmiyorsan 40 soru işaretleme inanmıyorsan ilerleyeceğine 10 net istiyorsan 15 soru işaretle
    15 soru çıkacak konu belirle kolaylar (rasyonel mutlak vs.) 40 soru işaretlersin 15 doğru olsa 24 yanlış 6 doğru düşer 9 net yapmış olursun 15 işaretlesen 11 doğru 4 yanlış 10 net
    gereksiz işaretleme yapma sallama
    fonksiyon işlem mod uzak dur
    yaş problemlerini yapabilirsin
    ya kolay konulara çalış işte dershane filan gidiyorsan konuş hocayla ona göre belirle

• quote:

Orijinalden alıntı: Cetger

bilmiyorsan 40 soru işaretleme inanmıyorsan ilerleyeceğine 10 net istiyorsan 15 soru işaretle
    15 soru çıkacak konu belirle kolaylar (rasyonel mutlak vs.) 40 soru işaretlersin 15 doğru olsa 24 yanlış 6 doğru düşer 9 net yapmış olursun 15 işaretlesen 11 doğru 4 yanlış 10 net
    ya kolay konulara çalış işte dershane filan gidiyorsan konuş hocayla ona göre belirle

Arkadaşa aynen katılıyorum.Ayrıcahttp://www.alternatifkitap.com/karekok-matematik-0-sifir-ygs-dgs-kpss-ales-9-sinif-destek-lise-temellendirme-matematigim-sifir-diyenlere.html şu kitabı deneyebilirsin.Bu arada sadece konuyu bilmek yetmez,soruyu çok iyi anlamalısın.

• quote:

bilmiyorsan 40 soru işaretleme inanmıyorsan ilerleyeceğine 10 net istiyorsan 15 soru işaretle

Çok haklısın hocam dediğin gbi belirli konulara çalışırsam onları yaparım sadece onlara odaklanmış olurum kafam fazla karışmaz dershaneye yazıldıgımdada ordada konuşurum hocamla yardımın için saol

• quote:

Orijinalden alıntı: colemerg1

quote:

Arkadaşa aynen katılıyorum.Ayrıcahttp://www.alternatifkitap.com/karekok-matematik-0-sifir-ygs-dgs-kpss-ales-9-sinif-destek-lise-temellendirme-matematigim-sifir-diyenlere.html şu kitabı deneyebilirsin.Bu arada sadece konuyu bilmek yetmez,soruyu çok iyi anlamalısın.

o kitabı almıştım ondan başlamayı düşünüyorum aynen soruyu anlamak daha önemli takılıp kalıyorum hep

• Ben 6.sınıftayım 7.sınıfa geçicem son yazılımız lütfen yardım edin diğer derslerim iyi ama matematiğim 1.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.