Şimdi Ara

Mate 9'dan Mate 20 Lite'a Geçilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefondan memnunum aslında fakat kasa ekran oranı yüksek çentikli telefonlar çok hoşuma gitmeye başladı. Oyun falan oynadığım yok kamera batarya süresi iyi olsun, işlemlerimi hızlı halledeyim yeterli bana. Fazla yukarı çıkmayı da düşünmüyorum. Mate 20 lite'ın tasarımı da baya güzel ama kirin 960'dan 710 a geçmek dezavantaj yaratır mı acaba yorumlarınızı bekliyorum.

• Gayet guzel olur Kırın 710 da yapay zekada var ekran kasa oranıda gayet güzel ben P20 Pro kullanan bırı olarak Mate 20 Lite beğeniyorum 2.950 TL cıvarına gerıledı fıyatı bence dogru secım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım olarak mate 20 lite güzel fakat donanım olarak mate 9 mate 20 lite den üstün bir telefon. Üste vereceğin paraya değer mi bence değmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makca42

Tasarım olarak mate 20 lite güzel fakat donanım olarak mate 9 mate 20 lite den üstün bir telefon. Üste vereceğin paraya değer mi bence değmez.
    Evet orası öyle ama cepten oyun oynayan biri değilim zaten zamanım yok. Detaylı bir inceleme videosundan sonra karar vereceğim heralde.

• 9 10 ay bekle mate 20ye geç bence

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Evet orası öyle ama cepten oyun oynayan biri değilim zaten zamanım yok. Detaylı bir inceleme videosundan sonra karar vereceğim heralde.

Alıntıları Göster
    Hocam oyun oynayan birisi değilseniz ki oynasanız bile değiştirmeye gerek yok .

Mate 9’da Leica lens var ama lite versiyonlarda yok kamera bence daha iyidir 9 da .

Batarya da Mate 9 daha üstün diye tahmin ediyorum.

Tercih ve para sizin ama çentik hoşunuza gidiyor diye telefon değiştirtmek havaya atılan para olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

Hocam oyun oynayan birisi değilseniz ki oynasanız bile değiştirmeye gerek yok .

Mate 9’da Leica lens var ama lite versiyonlarda yok kamera bence daha iyidir 9 da .

Batarya da Mate 9 daha üstün diye tahmin ediyorum.

Tercih ve para sizin ama çentik hoşunuza gidiyor diye telefon değiştirtmek havaya atılan para olur .

Alıntıları Göster
    Mate 9'dan her konuda memnunum tek memnun olmadığım kısım ekran kasa oranı dediğim gibi. Şimdiki telefonların ekran kasa oranları yıllardır hep istediğim seviyeye ulaştı. O yüzden cezbediyor içimdeki teknoloji tüketim canavarını. Geçtiğimiz nisanda kasa toplamıştım 4500 liraya falan daha taksidi bu ay bitiyor ama fiyatlar çok uçuk mate 20 pro'yu gördüm ona da içim gitti ama çok pahalı. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi en iyisi beklemek. Belki dolar düşer de ucuzlar bir miktar sonra alırız artık. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.