Şimdi Ara

Mate 8 vs Mate 9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mate 8 alacaktım ama mate 9 'ın çıktığını gördüm burda. Fiyatı iki kata yakın.
    Fiyat farkına değecek mi diye bakıyorum.
    Telefonda oyun oynamıyorum. Dolayısı ile yeni işlemcinin getirisi az benim için.

Fotograf kalitesi, ekran kalitesi, pil ömrü önemli .

Ne dersiniz?

• Hocam bence değer ama oyun oynamiyosaniz almayın bence , işlemcisi %15 falan daha hızlı ve mate 8 de zaten epey hizli , pil ömrü mate 8 de de efsane , ekran konusunu bilmiyorum ikiside 1080 p, ama kamerada epey bi fark var , bitek bunlar için iki kat degmez bence . Bide mate 9 da hızı 18 ay sonra bile nerdeyse ayni olcak diyor Huawei ama tabi bunu simdi goremeyiz .
  • Aynı durumu ben de yaşıyorum. Açıkçası mate 8 in tasarımını daha çok beğeniyorum özellikle kahverengini. Maddi durumdan dolayı Mate 8 i daha çok düşünüyorum ama bir yandan da küçük çocuğum var onu kameraya çekiyorum,dolayısıyla kamera da önemli benim için.

Şuan Note 4 kullanıyorum,telefonumun arızası yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum yoksa memnunum. Mate 8 in kamerası en az Note 4 kadar iyiyse ona yönelebilirim. Ya da uzun bir süre Mate 9 un fiyatının düşmesini bekleyeceğim.
  • Kamerası ne kadar daha iyi ?

Paralel ithalat olduğu gerçeği de var. Garantisi tartışmalı olan bir ürüne fazla para vermemek lazım.
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Vatan ve mediamarkt satışa çıkarmış, büyük ihtimal yakında operatörlerde satmaya başlar
  • Cift hoparloru var mate 9 un ama sar degeri 1.577 olmasi lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Vatan ve Media Markttan satılan ürünler Huawei Türkiye garantili ayrıca P9 da olduğu gibi 3 ay ekran değişim garantisi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    HUAWEİ MATE 8
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.