Şimdi Ara

Mat1 ve Geo Soru Tipleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mat1 deki kaç farklı değer alır tarzı sorular hangi konuya giriyor sayı prob. çıkmış sorulara baktım o tarz sorular yok.Temel kavramlar gibide değil şıklar 100-200+ ve problem tarzı bi tür sorularda çok sıkıntı çekiyorum.

Geometridede denemelerde çıkan sorular normal soru bankalarından çok farklı geliyo gibi oluyor daire,katı cisimler hariç diğer konuları bilsemde yinede geometriden iyi bişey yapamıyorum eski konularda sıkıntım yok ama denemelerde hiç görmediğim soru tipleriyle karşılaşıyorum sürekli.

Fene yüklendim iyi bi seviyeye getirdim ama mat1den koptum iyice.

• aslında bi tane soru tipi koysan daha faydalı olurdu daha iyi anlatırdık şimdi benimde aklıma bişey gelmiyor geometride dediğin şeye katılıyorum bende o yüzden artık geo soru bankası çözmüyorum kapsüldü tabletti denemelerdi bunlardan başka hiç geo çözmüyorum
  • Bulamadım o tip sorulardan internette 2010 ygs geometrisine baktım çoğunu rahat yaptım analitiği falan ama 2011 de çıkan geoların çoğunda kalem oynamatadım.Yani bi denemede iyi diğerinde kötü olması çok sıkıyo canımı.

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Bulamadım o tip sorulardan internette 2010 ygs geometrisine baktım çoğunu rahat yaptım analitiği falan ama 2011 de çıkan geoların çoğunda kalem oynamatadım.Yani bi denemede iyi diğerinde kötü olması çok sıkıyo canımı.

geo benimde önceden öyleydi önceden bi soru yapamadığımda hemen hocalara falan çözdürürdüm şimdi kendim önce baya bi uğraşıyorum çıkmazsa son çare gösteriyorum kendin çözdüğün zaman daha akılıda kalıcı oluyor
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.