Şimdi Ara

MAT1/MAT2 ve Geometri konuları için 1 sene yeterli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pek temelim yok. dershane başladı, bende yavaştan çalışmaya başladım 3-4 hafta önce. günde 500 soru çözme seviyesine gelmiştim ama ameliyat oldum ve uzun zamandır ne dershaneye gidebiliyorum ne çalışabiliyorum. yani en baştan başlıcam şimdi...

sözelim iyi seviyede.öyleki 90 soruluk edebiyat testinde 84 net yaptım. bu sayede dershanede birinci sınıfa girmiştim ama diğer sınavlara giremediğimden ve bi süredirde uzak kaldığımdan biraz düşücem yüksek ihtimal. ama tüm mat1 mat2 konuları ve geometri bir senede bitmez korkusuna kapıldım. temelimde yok sayılır. ne diyrsunuz günde 300 sorunun altına düşmeyerek halledilir mi

not : tm'den giricem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 5 Eylül 2012; 21:44:09 >

• tecrübeli arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. neyle karşı karşıya olduğumu bilmek istiyorum.
  • rahat biter.. ama ygs fen ide unutmaman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: buluthakk

rahat biter.. ama ygs fen ide unutmaman lazım

ona bakmalı mıyım. dershanede de gösterilmicek
  • alt yapım yok derken ne kadarlık bir altyapıya sahip olduğun ve hedeflerin ne istediklerinde önemli bu sorduğun soru ile paralel olarak...
    bir senede geometri ve mat1 ve mat2 değil gerçekten başarılı bir çalışma ile bütün konulardan çalışarak bir yerlere gelen örnek arkadaşlarım olmuştu dershanede... iş sende bitiyor sadece odaklanmalı ve 300e 400 e 500 e rakamlara takılmamalısın yani 300 çözerek bir yere varabilirsin varmayadabilirsin önemli olan herşeyi ile konuları öğrenerek çözmen... ALLAH yardımcın olsun....
  • Bende aynı durumdayım. Hatta belki daha kötü durumdayımdır. Sözelden mezunum, tm den hazırlanacagım. Evde 4 aydır mat-1 e çalısıyorum. Konuların coguna hakim oldum denilebilir. Suan sürekli soru çözüyorum. Ama mat-2 ve geometri hakkında hiç bişey bilmiyorum malesef. Tamamen sıfırdan ilk defa görecegim bu ikisini. Sözel dersleri de biliyorum, tek sorun mat ve geo. Fem dershanesine baslayacagım 25 eylülde. 1 sene yeter mi ki bunlara. Of düşündükçe sıkıntı basıyo ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashley91

Bende aynı durumdayım. Hatta belki daha kötü durumdayımdır. Sözelden mezunum, tm den hazırlanacagım. Evde 4 aydır mat-1 e çalısıyorum. Konuların coguna hakim oldum denilebilir. Suan sürekli soru çözüyorum. Ama mat-2 ve geometri hakkında hiç bişey bilmiyorum malesef. Tamamen sıfırdan ilk defa görecegim bu ikisini. Sözel dersleri de biliyorum, tek sorun mat ve geo. Fem dershanesine baslayacagım 25 eylülde. 1 sene yeter mi ki bunlara. Of düşündükçe sıkıntı basıyo ya

hocam sen mat1'i halletmişsin bende o da yok şu an.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 yıldır bitiremedim, 1 yılda çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontspeak00

alt yapım yok derken ne kadarlık bir altyapıya sahip olduğun ve hedeflerin ne istediklerinde önemli bu sorduğun soru ile paralel olarak...
    bir senede geometri ve mat1 ve mat2 değil gerçekten başarılı bir çalışma ile bütün konulardan çalışarak bir yerlere gelen örnek arkadaşlarım olmuştu dershanede... iş sende bitiyor sadece odaklanmalı ve 300e 400 e 500 e rakamlara takılmamalısın yani 300 çözerek bir yere varabilirsin varmayadabilirsin önemli olan herşeyi ile konuları öğrenerek çözmen... ALLAH yardımcın olsun....

çok karamsar bir yapım var. yaşıtlarım çalışmaya başlamış veya çok rahat bi yerleri kazanıp gidiceğini düşünürken ben korkudan geberiyorum. oturup çocuk gibi ağladığım oluyo düşünmekten. halbuki istanbulda anadolu lisesine giden ve şu ana kadar genelde matı zayıf olsada her sene 65-70 ortalamayla sınıf geçmiş; sıradan olmayan bir öğrenciyim. hedeflerimde çok büyük değil. egede veya kocaelide falan siyasal b,ilimler veya ingilizce işletme; olursa hukuk okumak.

ama ben çok karamsarım. ağlayıp, sınavıı kaybettiğimde elimdekileride kaybediceğimi düşünmekten başka bişey yapamıyorum henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: dontspeak00

alt yapım yok derken ne kadarlık bir altyapıya sahip olduğun ve hedeflerin ne istediklerinde önemli bu sorduğun soru ile paralel olarak...

çok karamsar bir yapım var. yaşıtlarım çalışmaya başlamış veya çok rahat bi yerleri kazanıp gidiceğini düşünürken ben korkudan geberiyorum. oturup çocuk gibi ağladığım oluyo düşünmekten. halbuki istanbulda anadolu lisesine giden ve şu ana kadar genelde matı zayıf olsada her sene 65-70 ortalamayla sınıf geçmiş; sıradan olmayan bir öğrenciyim. hedeflerimde çok büyük değil. egede veya kocaelide falan siyasal b,ilimler veya ingilizce işletme; olursa hukuk okumak.

ama ben çok karamsarım. ağlayıp, sınavıı kaybettiğimde elimdekileride kaybediceğimi düşünmekten başka bişey yapamıyorum henüz.

bu sınav ağlamaya yada işte moral bozmaya gelmez makina gibi çalışmak zorundasın ben sana şunu söyleyeyim eğer anadolu lisesine gidiyorsan ve dediğin gibi notlar ile geçmişsen sadece işini yapar ve kimseyi dinlemezsen bence hukuk kazanırsın o kadar diyorum... ama öyle herkese beklentilerini söyleme ve hedeflerin olsun bunu söyleyebilirim bence yapabilirsin sadece sen sınava hazırlanan bir makinasın hepsi bu fazlası değilsin rakiplerin var duyguların yok o zaman kazanabilirsin o kadar diyeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: buluthakk

rahat biter.. ama ygs fen ide unutmaman lazım

ona bakmalı mıyım. dershanede de gösterilmicek

ygs ortak sınav.. hepsini çözmen lazım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.