Şimdi Ara

Mat Wax mı Parlak Wax mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba wax almak istiyorum fakat mat mı alsam yoksa parlak gösteren mi alsam karar veremedim. Saçımın yağlı gözükmesini istemiyorum. Bazıları parlak wax yağlı gösteriyor diyor bazıları da mat wax için saçı çamur gibi yapıyor diyo. Görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Mat Wax mı Parlak Wax mı: Bir Karar Verme Rehberi

Günlük bakım rutinin için en iyi saç şekillendiriciyi seçerken mat wax ve parlak wax arasında kalıyorsun. Her iki ürün de benzersiz özellikler sunarak farklı şekillendirme ihtiyaçlarına hitap eder. İşte seçimini yapmana yardımcı olacak bir rehber:

Mat Wax Nedir?

Mat wax, saça doğal, mat bir görünüm kazandıran bir şekillendirici üründür. Güçlü tutuş sağlar ve saçı şekillendirmeni ve kontrol etmeni kolaylaştırır. Mat wax, yağlı saçlara özellikle uygundur çünkü saçta yağlı bir kalıntı bırakmaz.

Parlak Wax Nedir?

Parlak wax, saça parlak ve ıslak bir görünüm kazandıran bir şekillendiricidir. Orta ila güçlü bir tutuş sağlar ve saçı tanımlamak ve doku eklemek için kullanılabilir. Parlak wax, kuru veya normal saçlar için uygundur ancak yağlı saçlarda hızlı bir şekilde incelmeye neden olabilir.

"Mat wax mı parlak wax mı" sorusunun cevabı, kişisel tercihlerine ve saç tipine bağlıdır:

• Mat bir görünüm isteyenler ve yağlı saçları olanlar mat wax kullanmayı tercih edebilirler.
    • Parlak bir görünüm isteyenler ve kuru veya normal saçları olanlar parlak wax'ı daha uygun bulabilirler.

Sonuç olarak, hem mat wax hem de parlak wax, saç şekillendirme için etkili seçeneklerdir. En iyi seçimi yapmak için saç tipini ve istediğin sonucu göz önünde bulundur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mat wax al, parlak kafalılar bildiğin apaçiliğin sembolüdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bilkent University - CTIS
  • mat al o bile hafif parlak duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Saç stili olarak horoz tarzı iyidir.

Bunlarda benim saçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 19 Haziran 2015; 13:18:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.