Şimdi Ara

mat-2 ygs sonrasına bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • orta seviye bir mat1 ile kac net yapılır?

• 20 30 max orta seviye mat 1 dediğine gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max 25

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanına göre değişir hocam.
    TM'ci isen pek bir sıkıntı olacağını zannetmem zira uzunca bir zaman var çoğu konuyu bitirebilirsin bu zaman diliminde.
    Ama mf isen aman dikkat.
  • Mf isen yapma. Tm isen iyi bir hukuk değilse de yapma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ege psikoloji istiyorum 14 binle alıyor.siz daha iyi bilirsiniz sizce mat2 nin 11.sınıf matematıgını ygsden once halletsem turev ıntegral lımıt ygsden sonra olsa olmaz mı?
  • Hocam temeline bağlı.Eğer temelin az ise ygsden sonraya bırakmak büyük hata olur ama temelin varsa pek sıkıntı olmaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • temelim öle aman aman değil mat2 hedefim 30 net benım ygsde de 30 net .d olur mı sızce?
  • Hocam,eğer tmci isen şunu söyleyeyim.Önünde uzunca bir edebiyat var (bakma bazıları bir ayda biter diyor.Biter ama nasıl biter? O var.) Ben sadece cumhuriyete 1 ay vereceğim dünya kadar soru bankası bitireceğim bu dersten +50 istiyorum. Eğer dersen ki edebiyatta cumhuriyete kadar gelirim ygsye kadar.Belli başlı zorluk çektiğin konuları (biraz temelin olan konuları) ygs'den sonraya bırakmanda bir sakınca görmüyorum.
  • handsome_123 H kullanıcısına yanıt
    Olur tabikide hocam neden olmasın ki :)) Daha iyisi bile olur.
  • teşekkür ederım arkadaslar.ygsye yenı yenı calısmaya basladım o yuzden sordum.ya sızce dırek lys mı abansam risk alıp?
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.