Şimdi Ara

MAT 2 v PROBLEMLER TAVSİYE VERİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise hayatımda hiç mat 2 görmedim bu sene mezunum çalışırım dedim hatta dersaneden kaydımı aldırdım günde 12 saat çalışıyordum. Babamın ve anneannemin rahatsızlığından dolayı hastanede hep yanlarındaydım. Aylardır hastanede koşuşturdum ders çalışamadım diye çok moralim bozuldu ama yapacak hiçbir şey yok. Bu sene sınava gireceğim ama asıl 2019 YKS için çalışmak istiyorum.
    Mat 2 ye sıfırdan başlayıp çok iyi yerlere getirmek istiyorum, nasıl bir yol izlememi önerirsiniz, hangi kaynaklardan çalışarak videolar izleyerek çalışmamı önerirsiniz ? Lütfen yardım edin...
    Problemler içinde aynı şey geçerli, şimdiden herkese teşekkürler..

• Senol hoca 0'dan anlatiyor ondan dinleyebilirsin konulari . Eminim sana cok sey katacaktir . Videoyu dinle soruyu cozsun sonra durdur sen bakmadan cozmeye calis .
    Konuyu ondan anladiktan bir kolay birde daha orta ustu bir soru bankan olsun . Ayni konuyu bi kolaydan bi zordan coz kendini gormus ol . Limit-turev-integral-trigonometri icin kesinlikle cap fasikulunu oneriyorum . Hem standart sorulari hemde osym tarzi sorulari cok kaliteli ve sana cok cok faydasi olacak .
    O 4 ders icin video olarakta yine bence kesinlikle Ceyhun hocanin rengarenk videolari . Gerci sadece turev ve integral videosu var youtube 'da ama neyse . O iki ders icin buyuk yol ilerletir sana video . Ben onun sayesinde turevin bircok testinden full cektim .
    Baska soracagin birsey varsa cevaplayabilirim . Boyle yazinca neler yazagima tam hakim olamiyorum😊😊 .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birey A ve karekök sıfır mat 2 fasiküllerini kullanayım mı ?
    Mat 1 KAF tan çalıştım ama Mat 2 çok ağır gelir diye düşündüm temel atmam lazım.
    Cevabın için çok teşekkürler
  • erehre E kullanıcısına yanıt
    Bencede Kaf senin icin agir gelebilir hic zorlama kendini o kadar . Cap fasikullerini ben nedense daha cok begeniyorum Osym tarzi sorulari bolumunu ozellikle . Ama cap istemezsen karekok 0 'da olabilir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim aman kafa bulaşma mat 2 de konuyu daha önce öğrenmediysen.Ben bulaştım çok geri düşürüyor kafan karışıyor oturmuyor konu zaman gidiyor çok isyan ediyorsun benim tavsiyem kitap olarak karekök 0 alma birey a ve aperitifi çöz birlikte sonra birey b çöz sonra mat 2 fasikülleri kullan çapın
  • Problemler için ne önerirsiniz peki ?
  • UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye Konusu-2
    geçen yıl açıldı
    Basit Mat-1 Sorularım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UPPPP
  • UPOVSKİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.