Şimdi Ara

MAT 1 DAHA NE KADAR YÜKSELEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum lise boş geçti temelim 0 dı ama çabalayarak mat 1'i 3 ayda 20-25 nete cıkardım dahasını getıremıyorm geometrimde 0 sadece uzay yapabiliyorm acaba bunu nasıl 30 veya üstüne cekebilirim yardımcı olurmusunuz

• hocam nasıl nereden çalıştında yaptın 20 25 arası
  • problemleri cok ıyı ögrendim ustunde cok pratik yaptım 10 tane geliyorsa 8 tanesini garanti yapıyorum dıyebılırım
    sayılar ve kumeleride kastım 20-25 arası cıkarıyorm ama geometri her deneme 0 :/
  • geometri de olmayı versin yetmez mi o netler
  • yetmiyorr :( :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyupyolcu

problemleri cok ıyı ögrendim ustunde cok pratik yaptım 10 tane geliyorsa 8 tanesini garanti yapıyorum dıyebılırım
    sayılar ve kumeleride kastım 20-25 arası cıkarıyorm ama geometri her deneme 0 :/

hocam tüm konuları bitirdinmi matematikte sadece sayılar kümeler problemlerlemi bukadar oluyo acaba
  • Basit bir geometri kitabiyla halledebilirsin. OTDU yayinciligi tavsiye edebilirim her tip soru var etap3 testleri ciddi derecede zor yalniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütün konuları gözden geçirdim ama bir çoğunun üstünde durmadım mesela şuan köklü ve üslü sayıları çarpanlara ayırmayı yapamıyorm diğerlerinde çok zorlanmıyorum ama arada yapamadıgım sorularda cıkıyor ne eksik bilmiyorum
  • teşekkür ederim sanırım kullanan bir arkadaşım var bi göz gezdiririm yapabilcegim tipdeyse alırım.
    hocalarım hep açı çöz açı çözdükden sonra diğer soruları yavaş yavaş algılarsın diyor acaba işe yararmı yada daha iyi bi yolu varmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.