Şimdi Ara

NEDEN 1 SENEDE DERECE OLMAZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar geçen gün arkadaşımın açtığı konuya 1 senede ilk 10k hayal dediniz. Bunun sebebi veya dayanağı nedir ?

Fen ve Geometrim tamamen sıfır. Tamam ama Geometride sadece yaz boyunca çok iyi yerlere gelinceğine inanıyorum. Aynı şekilde Fende de 3-4 ay içerisinde konu bazlı olarak iyi bir şekilde biter.

Sizin düşünceleriniz neler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapılmaz diye bir sey yok kardeşim, 12 ye yeni geçen birisi yazın düzenli çalışmayla sonrasında da devam ettirerek cok rahat 10 k girebilir herkesin dediğine aldırış etme

• Mantık olarak derece yapanlar her zaman çalışıyor senin 1 senede o dereceye gelmen mümkün değil

• Kimin dedigini unuttum ama forumdan bir arkadaş sınav iki senede kazanilir demişti. 11-12 veya 12-mezun olarak. Cok hakli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 7 Haziran 2018; 23:50:48 >
  • Mesela saçma bi örnek olabilir ama ben küçüklüğümden beri cs oynarım, hep bırakıp 5-6 ay oynamam ve geldiğimde 7.24 oynayan arkadaşlardan hala daha iyiyimdir, tecrübe ve alışkanlıkla ilgili olduğunu düşünüyorum

• mouseyi oyundaki karakterin kafasına tutmaktan başka vasıf gerektirmeyen bir bilgisayar oyunuyla
    4 yıllık lise müfredatını sular sller gibi yutmayı gerektiren bir işi nasıl karşılaştırıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 7 Haziran 2018; 23:57:19 >
  • hocam sen son bir ay depar atıyordun neden bu kadar çabuk pes ettin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 ayda olur mu ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece bu bir örnekti, ayrıca tecrübe daha önemli belli ki oynamamışsın yorum yapıyosun :D hayatta her zaman tecrübe, alışkanlıklar çalışmanın önüne geçiyor onu anlatmak istedim

• elione kullanıcısına yanıt
    TM'de depar atsak ne olacak ki hocam hoşuma gitmiyor bölümleri

• Yav ekstra bir şeyi boşver günde ortalama %100 verimle 3 saat çalışıp(ki bu 4 saat falan sürer) üstüne 100 soru çözülerek bile yapılır.

365×100=36500 soru en kral matematik sb da 2500 2600 soru vardır

365×3=1095 saat eder ki bunun dersanesi dersane yoksa okul kursu boş derslerde hocaların konu anlatması vs. Desen neye nasıl çalışacağına böyle forumlardan tecrübe edinirsin,aralarda da (15 tatil,devamsızlık kullanarak yapılır) ölüm kampı yapsan ilk 10-15 bine neden girmeyesin.

Ben ve benim gibiler bunu yapamıyor ama sen yaparsın

Tabi bunları 12 için yazdım

• Ancak şöyle bir konu da var 11 in başından beri ygs çalışıp sınava 2 ay kala hala tytden 50 net yapan,soru bankası bitirip matematikten 9 net yapan arkadaşlarım da var.

Bana sen ne yaptın diye sorarsan en fazla 400 500 saat ders çalışmışımdır,okul hayatımda hiç soru bankası bitirmedim ama şuan netlerim 75-45.hedefim 60k olduğu için rahatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaranamadim -- 8 Haziran 2018; 2:14:58 >
  • Bana kalırsa bal gibi olur hocam hedefim sayısal 1K isteyen gelsin gülsün dalga geçsin isteyen desinki çalışılırsa olur farketmez kimsenin ne dediği umurumda değil (sırf moral düşüren gelip de asla olmaz diyenlere lafım) valla en iyi seni sen bilirsin bazıları 1 yıl çalışır 50k zor girer-giremez bazıları 5k ya girer bu sana bağlı bişey ben kitaplarımın çoğunu ayarladım başlıyorum matematikte antmat1 in yarısındayım bitiyor bu hafta bu hafta pazartesi gününden itibaren tyt Fen, TR dilbilgisi ve matematik gideceğim fen tyt de 5-7 net geliyor türkçe 25-30 arası, sosyal 12-18, matematik ise 10 net bu hafta matematikte birey a ya başlayacağım şenol hoca ile beraber (beyaz kapaklı olan gelişim değil) o kitabı en kısa sürede bitirip birey B ye geçeceğim ve hg ile gidecek (birey a da konudan hemen sorna önce karekök 0) sonrada kaf atarım zaten fende biyoloji palme A-b kimyada güvender ka sb olarak palme diyorlar öyle alacağım bende birtek fizikte kafam karışık elimde tyt için fdd kolay fizik ve palme ayarında bir sb var (kötü sma bence çözmem belki) bunların yanına ilk başlangıç için 40 seans mı? yoksa karekök 0 mı? alsam ondan emin değilim ama karekök alırım büyük ihtimal ilerde nihat bilgin vs. Giderim onada bizim okulun kursu başlıyor Ağustos ta tyt konularıyla başlayacak sanırım sene sonuna kadar hem tyt hem ayt biter (belki okul birden fazla yapabilir bilemem) ama ben bikaç kez bitirmiş olacağım son bikaç ay zaten saf deneme girmeyi planlıyorum. Ha ama bu bir başkası için geçerli olmayabilir ben kolay anlayan birisiyim şu zamana kadar yazılılara hep son bikaç gün çalıştım ve ortalamam yüksek özel okulda burslu okuyorum (şişirme diyenler olursa diye diyorum değil arkadaşlar keşke şişirselerdi) benim tek sıkıntım düzenli çalışmamaktı oda olacak artık inşallah ha bu arada hertürlü tavsiyeye vs. Açığım olmaz 1K hayal diyenler ben bu çalışmayı yaptıktan sonra 1K olmasa 4K olur 3 K olur ama kötü biryerin geleceğini düşünmüyorum. Siz çalışın deneyin emin olun kaybeden olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target_london82 -- 8 Haziran 2018; 3:1:18 >

• Sene başında 290 alıp LYS'de 3k sıralama yapan birini tanıyorum. 10k hayal diyen her kimse bu konudan hiçbir şey anlamıyor.

Asıl düzenli çalışan birinin 10k'ya girememesi saçma olur.

• Sene başında 290 alıp LYS'de 3k sıralama yapan birini tanıyorum. 10k hayal diyen her kimse bu konudan hiçbir şey anlamıyor.

Asıl düzenli çalışan birinin 10k'ya girememesi saçma olur.

• Olayın gerçeği şu şekilde: 1 senede 10k'ya girmek teoride mümkün bir şey. Kesinlikle imkansız değil yeteri kadar çalışırsan hakkını vererek yapabilirsin ama sıfırdan veya kötü temelden başlayıp ilk 10K'ya girmek çok sıkı çalışma gerektirir. Bu yoğun çalışma temposunu kaldırabilecek iradeye sahip öğrenci çok az, zaten bu iradeye sahip olsaydı 1 senede sıfırdan dereceye girmeye çalışmazdı. Anlayacağın teoride mümkün ama pratikte zor. Ben çok sıkı çalışıcam dersin 10k hedef falan deyip başlarsın seneye ama o tempo devam etmez.
  • neinname kullanıcısına yanıt
    Beklediğim cevaplardan biri hocam çok doğru.

• target_london82 T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam :)

• Bak dostum biraz bu işi biliyorsam sana yardımcı olayım , öncelikle son sene olmayacak diye bir şey yok insan denilen mahlukatın isteyipte başaramayacağı bir şey yok bu hayatta . Şimdi biraz daha mantıksal çerçevede yaklaşalım , eğer şuan temelin az çok varsa matemantik için kastediyorum , fende zaten 1 senede fulle yakın yapmak zor bir şey değil , kısaca az çok matematik temelin varsa günde 6-7 saat çalışma ile 5 k ya kadar yolun var ama sana son bir tavsiye , yetişir mi diye sormaya başlarsan o sorular hiç bir zaman durmaz haberin olsun bşr..
  • Esoes12 kullanıcısına yanıt
    hocam yaz için tavsiyeniz var mı ? sayısalım fizikten karekök 0 fdd kolay fizik gibi başlangıç kitapları aldım,kimya ve biyoloji için palme tyt türkçe içinse limit başucu kitabı ve türkçe sb aldım birtane. matematikte karekök 0 var yanına birey a (beyaz kapaklı olan yada gelişim serisi karar veremedim) alacağım paragraf kitabı vs. de var şuanda düzgünce çalışmadan yazılılara son birkaç gün çalışıp biraz ders dinleyerek 240-270 yapıyorum tyt de siz bana ne önerirsiniz yaz için ? bazıları tyt feni full bitir diyor bazıları feni boşver unutursun zaten diyorlar kimi dinleyeceğimi şaşırdım resmen hocam kendi kendime plan yapmaya çalışıyorum fakat yanılırsam diye korkuyorum zira geleceğimiz söz konusu sonuçta. ağustosun 20 si gibi okulun kursuda başlıyor yarım gün sizce yazın ne yapmalıyım hocam ? hedef: ilk 5k mutlaka olmalı ama asıl istenilen 1k
  • target_london82 T kullanıcısına yanıt
    Hocam o kitaplarla dereceye oynamanız zor ben bu sene apotemi çözdüm full seneye mezun düşünüyorum hedefim 10k hedefimizi yüksek tutmak iyi birşey ama sizinki hayalperestlik sıfırdan olmaz bu iş bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.