Şimdi Ara

mat 1 35net yapmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha ygs natematigine baslamadim bile ve bi ton konu eksiğim var ve buna rağmen ortalama 20 net yapıyorum sizce Su 68 günde 35 neye çekebilirmiyim ? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

imkansız

Neden imkansız olsun ?

• Yaparsin basini kaldirmadan dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

Yaparsin basini kaldirmadan dostum

Baba böyle cevaplar lazım işte .d günde 10 saat çalışmayı planlıyorum kardeşim

• Kardeşim Günde Yaklaşık 6 Saatimi Mat 1 Konusu Çalışarak Geçiriyorum Ben 2014e Hazırlanıyorum Normalde Bu Senede Girecem Ama Öyle Soruları Görmek İçin Valla 68 Günde 35 Netlere Çekmek Herkesin Harcı Değildir Çok Çalışırsan Neden Olmasın Ben 9 Eylül PDR istiyorum seneye kadar süper bir çalışma yaparak inşallah kazanmayı hedefliyorum
  • günde bir konu ve 200 soru çöz ve her hafta sonu çalıştıgın konuyla ilgili karışık 200 soru çöz yaparsın çok zor sormuyolar zaten problemlere kadar böyle git problemlere gecince haftanın 5 gününee ayır (kesir yaş gbi) günde 200 de bunlardan çöz sınava kadar tabi tekrar et diğerlerini çok rahat yaparsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeqaLo

günde bir konu ve 200 soru çöz ve her hafta sonu çalıştıgın konuyla ilgili karışık 200 soru çöz yaparsın çok zor sormuyolar zaten problemlere kadar böyle git problemlere gecince haftanın 5 gününee ayır (kesir yaş gbi) günde 200 de bunlardan çöz sınava kadar tabi tekrar et diğerlerini çok rahat yaparsın.

Kardeş sınava kadar full böyle calisirsam pardon ana diğer dersler ne olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: olliti

Arkadaşlar daha ygs natematigine baslamadim bile ve bi ton konu eksiğim var ve buna rağmen ortalama 20 net yapıyorum sizce Su 68 günde 35 neye çekebilirmiyim ? Teşekkürler

rahat yaparsın sıkıntı yapma çalışan her zman kazanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazqopaT61

quote:

Arkadaşlar daha ygs natematigine baslamadim bile ve bi ton konu eksiğim var ve buna rağmen ortalama 20 net yapıyorum sizce Su 68 günde 35 neye çekebilirmiyim ? Teşekkürler

rahat yaparsın sıkıntı yapma çalışan her zman kazanır

Teşekkür ederim kardeş inşallah

• Evet arkadaşlar baska düşüncesi olan ?

• Dusuncelerinizi bekliyorum arkadaşlar

• 30un ustune cikabilirsin ama geometrin iyiyse.Geometri oyle 1 ayda halledilmez zaman+sabir lazim.

• quote:

Dusuncelerinizi bekliyorum arkadaşlar

çekilir tabi arkadaşım neden olmasın... koskoca 68 gün. çok sıkı bir çalışmayla bir haftada bile +30 yapabilirsin.. ondan sonrası da artık bol bol soru çözümü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: voldemort245

quote:

Dusuncelerinizi bekliyorum arkadaşlar

çekilir tabi arkadaşım neden olmasın... koskoca 68 gün. çok sıkı bir çalışmayla bir haftada bile +30 yapabilirsin.. ondan sonrası da artık bol bol soru çözümü...

Kardeşim cok sağol ya hem gaza getirici hemde inançlı bi yorum yaptın kesinlikle 35 neyi kafama koydum günde 10,saat çalışmayı düşünüyorum teşekkür ederim yorumun için

• ne demek kardeşim:) hem ygs mat e başlamamışsın hem de 20 net çıkarıyosun bu gerçekten büyük başarı... neden öyle abartılı yorumlar yapılmış anlamadım konu eksiklerini bitirerek 15 net artırmak o kadar zor olmasa gerek.. kendimden biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: voldemort245

ne demek kardeşim:) hem ygs mat e başlamamışsın hem de 20 net çıkarıyosun bu gerçekten büyük başarı... neden öyle abartılı yorumlar yapılmış anlamadım konu eksiklerini bitirerek 15 net artırmak o kadar zor olmasa gerek.. kendimden biliyorum..

Baslamadim daha hicbiseye sauna kadar temelime güvendim ama suandan itibaren başlıyorum dershane hocasıyla program yaptım ve herşey güzel olucak ınşallah allah yardimximi olsun

• amin hepimizin inşallah...
  • Hiç başlamadan 20 net yapıyomuşsun daha 70 gün var kısa bi zaman değil 35 i rahat yaparsın çok abartışlar bence zaten 15-20 tanesi problem.Geometrin iyiyse 35 i rahat görürsün hatta sıkı çalışmayla 1 boş yada full de yapabilirsin.Ama püf nokta bol soru çözme değil, tabi çok soru çözeceksin ama düzenli soru çözmek.Günde 200 soru çözücem diye kendini hırpalama çözdüğünden birşey anlamazsın sonra düzenli çöz atıyorum hergün 50 tane çöz ama işe yarasın sağlıklı bir sonuca var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masonlar

Hiç başlamadan 20 net yapıyomuşsun daha 70 gün var kısa bi zaman değil 35 i rahat yaparsın çok abartışlar bence zaten 15-20 tanesi problem.Geometrin iyiyse 35 i rahat görürsün hatta sıkı çalışmayla 1 boş yada full de yapabilirsin.Ama püf nokta bol soru çözme değil, tabi çok soru çözeceksin ama düzenli soru çözmek.Günde 200 soru çözücem diye kendini hırpalama çözdüğünden birşey anlamazsın sonra düzenli çöz atıyorum hergün 50 tane çöz ama işe yarasın sağlıklı bir sonuca var.

Cok teşekkür ederim canım kardeşim ama bi sorum olucak bu düzenli,disiplinli ve verimli çalışma işini biraz acar mısın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.