Şimdi Ara

Masturbasyon Yapmak İçimden Gelmiyor [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşım 20 mastürbasyon yapmak içimden gelmiyor, hiç bir cinsel ilişkiye girmedim. 1-2 defa yapmaya çalıştım ama tatmin olamadım. herhangi bir sorun yaşar mıyım yada yapmazsam ne olur, mutlaka yapmam mı gerek? yada önce cinsel ilişkiye girip ondan sonra mı denesem. yardımlarınızı bekliyorum...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VanDerSar. -- 30 Nisan 2011; 20:53:20 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 30 Nisan 2011; 0:05:55 >
  • bence hiç yapmamanda yarar var karşı cinsle ilişki kurarsan saten mastürbasyon yapmana gerek kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyrhon

bence hiç yapmamanda yarar var karşı cinsle ilişki kurarsan saten mastürbasyon yapmana gerek kalmaz

Yanlış bir düşünce.İnsan vücudu biyolojik olarak meni üretir ve bunun vücuttan atılması da bir gereksinimdir.
    Bana göre hiç yapmamanız bir sağlık sorunudur ve ilerde başka sorunlara neden olabilir.En yakın bir zamanda doktora görünmeniz faydanıza olacaktır.
    Utanma ve sıkılma sebebi yüzünden görünmezseniz emin olun evlilik zamanınızda sorunlara neden olur.
    Son olarak,haftada 2-3 defa masturbasyon yada ilişkiye girilmesi olması gereken değerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.