Şimdi Ara

Master yi Yaban Alevi + Aklın Sonu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şöyle yapıyorum;
    jungleye geçiyorum ve hiçbir yere gank atmadan sadece jungleyi kesiyorum
    dk 15 de jungle bitmiş oluyor
    fakat şanslı bir oyundaysanız birkaç free kill bulduysanız dk 13 de yaban alevinin ateşi çıkmış oluyor.
    aynı zamanda jungleyi döndükten sonra aklın sonu'nunda parası çıkmış oluyor.
    eğer bu iki itemi çok erken alabilirseniz çok güçlü oluyorsunuz fakat dk 20 ye düşünce oyundan resmen düşüyorsunuz istediklerinizi yapamıyorsunuz?
    şimdi size sorum bu 2 item ile dk 20 de oyundan düştüysek hangi item ile oyuna geri döneriz? ben youmuu alıyorum fakat yinede zorlanıyorum.istediğim verimi alamıyorum.

• Jungle kelimesini nasıl okuyorsun?
  • sana tavsiyem yaban alevinden sonra statik kas ama master oynamanı da önermem doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozitime

sana tavsiyem yaban alevinden sonra statik kas ama master oynamanı da önermem doğrusu

niye?
  • mahvolmus al
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaiTJerome

Jungle kelimesini nasıl okuyorsun?

Post kasmak boş yorum atmak böyle birşey olsa gerek.
  • Aklın sonunu boşver botrk youmuu al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malmortius çık daha iyi. Skillerinin bu kadar iyi ad ratio su varken wit's end? yapma, etme kardeşim.
  • Master yi korede junglede instapick gibi surekli yi:D sahsen ilk 2 itemden sonra tank cikin cunku latede dusuyorsunuz ama tank olursaniz rahatliyorsunuz

Yaban alevi youmu duruma gore mahvolmus randuin banshee ayakkabi bide ghost aliyorum youmu +ghost +ulti tankyliklede adcye focus kacamaz asla:D

Yani oyndan dusmeye baslamadan tanky yap kendini yoksa fightta bi stuna gidiyorsun bide en onemlisi adami gorur gormez q atma en buyuk hata bence. Cunku q en onemli silahin r ghost youmu zaten deli hizin oluyor vur baktin karsilik geliyoro zaman q salla dedigin gibi bi kac free kill almazsan zor isin genelde rakip bot ittrdgnde ghost ve redle attigin gankta rahat 1 kill cikiyor bot kamp en free kill yontemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Botrk, Youmuu tamamla. Cimde bekle, stunlar atildiktan sonra ulti+youmuu bas iclerine gir penta at.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklın sonu yerine git botrk al daha iyi. botrk sonrasında youmuu al zaten oyun bitiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaiTJerome

Jungle kelimesini nasıl okuyorsun?

başkası demeden ;
    ingilzce kelimelere gln trkçe ekler inglzce kelimenin okunsuna göre dgl yzılısına gre glr tmm mı
  • Aklın sonu’nu önermiyorum. Onun yerine Mahvolmus kralın kılıcı al. TF‘lere sonradan gir. Ama Master bi stuna bakar ligin dusukse oynatmazlar.
  • "jungleye geçiyorum ve hiçbir yere gank atmadan sadece jungleyi kesiyorum"
    bunu yaptığın için düşüyon oyundan gank at düşmezsin
  • Bende öyle yapıyorum ama tr de gank atmayınca ağladıkları için bir iki kill cıkarmak mecburiyetinde kalıyorsun.
  • botrk-yoomu-randuin-banshee her türlü iş yapıyor
  • Onların yerine kertenkele , mahvolmuş çık 2 True Dmg, saldırı hızı, yüzdeye göre hasar, can çalma sahibi olursun ve daha fazla dmg vurursun 20den sonrada düşmez
  • ben arada jungle yi oynadığımda botrkden sonra infinity edge alıyorum op oluyor
  • "Yaban Alevi"yi gördüm. Dinle LoL ne alaka dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ad kas gerek yok öyle fantezilere. Bork kas işte wit's end alıcağına. Sonra tank eşyaları da alman gerekicek yoksa oyun uzayınca seni alaşağı edicek tonla şampiyon oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.