Şimdi Ara

Master Yi ve Q Skilli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Master Yi'de Alpha Strike skillinin untargettable olma özelliği var çoğunuz biliyordur. Benim merak ettiğim nokta ise bu skill ile hangi önemli skillerden kurtulunabileceği. Mesela Fizz'in ultisinde balık size isabet etse dahi hemen farkı bir yöne(örneğin minionlar) doğru Alpha Strike atarsak köpekbalığı, skilli attığımız konumdan çıkıyor ve biz o sırada farklı bir yere ışınlanmış oluyoruz. Yani 1 damage dahi vuramıyor koskoca ulti.

Bunun gibi bildiğiniz başka örnekler var mı bu skill için ?

• Karthus 'un ultisinden kaçılariblir ufak bir şansta olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

Karthus 'un ultisinden kaçılariblir ufak bir şansta olsa.

Üstümüzde kırmızı çizgi belirdikten sonra mı önce mi ama asıl nokta bu. Belirmeden önce untargettable skilli olan fizz,fiora gibi herolar kurtulabiliyor onu biliyorum. Ama belirdikten sonra kaçma imkanı var mı ?
  • Alakası yok ama maokai snare skili ile karthus'un ultisinden kaçabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockername

Alakası yok ama maokai snare skili ile karthus'un ultisinden kaçabiliyor mu?

bunu bi turnuvada görmüştüm maokai sanırım w ile kurtulabiliyor
  • Master Yi Q, Karthus ultisini dodge ediyor ama zamanlamayı tam ayarlamanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Master Yi'de Alpha Strike skillinin untargettable olma özelliği var çoğunuz biliyordur. Benim merak ettiğim nokta ise bu skill ile hangi önemli skillerden kurtulunabileceği. Mesela Fizz'in ultisinde balık size isabet etse dahi hemen farkı bir yöne(örneğin minionlar) doğru Alpha Strike atarsak köpekbalığı, skilli attığımız konumdan çıkıyor ve biz o sırada farklı bir yere ışınlanmış oluyoruz. Yani 1 damage dahi vuramıyor koskoca ulti.

Bunun gibi bildiğiniz başka örnekler var mı bu skill için ?

Ezreal'ın ultisini dodgelayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    top 10'da master
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir sefer tam lux bana ulti attığında miniona q atmıştım ve kurtulmuştum. minion dibimdeydi yani başka tarafa kaçmadım olduğum yerde çıktım tekrar. Karthusun ultisinden kasıtlı olarak kaçtığım Q lar oldu Yi ile.

Ancak şunları da yazayım bilgi olsun diye. Yi Q atınca untargetable oluyor, bu dost auralar için de geçerli tabi. Bence en ilginç kısmı ise Yi Will of the Ancients den hiçbir şekilde faydalanamıyor spell vamp açısından.

Ayrıca Soraka ultisini atarsa Yi Q atmışken Yi iyileşmez.
  • bugün brand ulti ile yaşadım. 2 kişi arasına gönderdim ultiyi kogmawa çarparken o sırada yi üstüme q attı bir kere bile sekmedi -_-
  • Karthusun ultisi tepesindeyken ulti kullanan bi shaco videosu vardı,zamanlamayı tam ayarlamıştı ve ultiden kurtuluyodu.untargetable olan skillerde dodge mümkün.tabi zamanlamayı doğru ayarlayabilirsen.
  • untargetable skilleri ile sadece alistarın aoe ccsinden kurtulamıyorsun master yi 5 kişinin arasına q atarsa aynı anda alistar onu durdurabiliyor. Karthusun ultisinden kurtulmak kolay değil aynı şey flashl yada arcane shift ilede yapılıyordu ama 1 sanise gibi bir durum söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: Royster

Karthus 'un ultisinden kaçılariblir ufak bir şansta olsa.

Üstümüzde kırmızı çizgi belirdikten sonra mı önce mi ama asıl nokta bu. Belirmeden önce untargettable skilli olan fizz,fiora gibi herolar kurtulabiliyor onu biliyorum. Ama belirdikten sonra kaçma imkanı var mı ?

sonra
  • ben düşman kulenin dibinde düşmana saldırırken arkadaşım da düşmana dalmaya başlarsa Q atıyorum turret arkadaşa dalmaya başlıyor adamı öldürüyorum
  • shaconun ultiisi
  • Saçma ama Pantheon'un ultiyle de kaçabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: breathofhorus

Karthusun ultisi tepesindeyken ulti kullanan bi shaco videosu vardı,zamanlamayı tam ayarlamıştı ve ultiden kurtuluyodu.untargetable olan skillerde dodge mümkün.tabi zamanlamayı doğru ayarlayabilirsen.

Aynı şekilde benim takımımdaki bi shaco karthusun ultisinden kurtulmuştu kendi ultisiyle
  • Vladimir candır tum ultılerden kacar ve bunun ıcın bı mınyona falan skıl atmanıza gerek yok W skili ile kartusun ultısınden Zilienın Bombalarından herturlu şeyden kacabiliyo

VLADİMİR CANDIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeeToNN

Vladimir candır tum ultılerden kacar ve bunun ıcın bı mınyona falan skıl atmanıza gerek yok W skili ile kartusun ultısınden Zilienın Bombalarından herturlu şeyden kacabiliyo

VLADİMİR CANDIR

fidlenin drainden kaçamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.