Şimdi Ara

Master yi rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler oyunda en çok oynanan herolardan biri olan master yinin rehberini hazırlayacağım yeni başlayan arkadaşlarada faydalı olur eminim öncelikle + ve - lerden bşlamak istiyorum:

+ ları:
    Hızlı jungle dönme
    Oynaması kolay
    İnanılmaz hızlı ulti+youmu açınca tflerde focus yemesse pentaya kadar gidiyor
    Alfa vuruşu ile üzerine gelen skilleri counterlıyor
    Gerçek hasar
    Meditasyon ile can doldurabilme
    -leri:
    Farm ve kill lazım kasamassa hiç birşey
    Focus yerse şansı yok gibi
    Tank özelliği yok
    oyun başı kötü

Yetenekleri:
     Master yi rehberi
    Çift saldırı: master yi her 4 vuruştansonra 2 kere vurur (2. saldırı %50 hasar verir) bu pasif tflerde jungle dönerken ve kule alırken çok işe yarar saldırı hızı arttıran şeyler ile işe yarıyor ayrıca sağlam damage kasılırsada çok işe yarar bi pasif

Q:
     Master yi rehberi
    Alfa vuruşu: master yi seçdiği alandaki 4 rakibe hızlıca saldırır bu sırada dokunulmaz olur normal saldırılar bu yeteneğin cd sini azaltır. Bu skill gerçekten muhteşem lanede farm almak rakibi dürtmek veya üzerine gelen skilelri counterlamak için muhteşem ayrıca bir kişiden kaçarken jungle kampına ward+q atarak kaçabilirsiniz

W:
     Master yi rehberi
    : meditasyon: master yi bir süreliğine canını yeniler üzerine gelen hasarı %50 azaltır kulelere karşı yarısıdır. bu skill gerçekten aşırı yararlı lanede veya jungleda kalmak için kullanabilirsiniz ayrıca bi kişi size saldırırken kule altında w ile gelen hasarı %50 azaltılacağından kule onu dövebilir

E:
     Master yi rehberi
    Wuju Stil: Wuju Stili'ni etkinleştirmek, normal saldırılarda ilave gerçek hasar verir; ancak bekleme süresindeyken bu pasif avantaj kaybolur. bu skilli açınca normal hasarın yanında bi miktar gerçek hasar veririz jungleda özellikle çok işimize yarar pasifi ise saldırı gücümüzü arttırır kullanışlı bir yetenek.

R:
     Master yi rehberi
    Gözükara:Master Yi eşi benzeri olmayan bir çevikliğe kavuşur; Hareket ve Saldırı hızları geçici olarak artar ve hiçbir yavaşlatma etkisi ona işlemez. Etkin haldeyken, Şampiyon katletmek veya asist almak, Gözükara'nın süresini uzatır. Katletme veya asist halinde, diğer yeteneklerinin bekleme süresini pasif olarak azaltır. bu yetenek gerçekten muhteşem tflerde ulti+youmu ile penta bile alabilirsiniz focus yemezseniz ve yavaşlatılamıyorsunuz kaçarkende açıp kaçabilirsiniz.

Skill sıralaması:
     Master yi rehberi
    klasik master yi skill buildi isterseniz 1 levelde e açar daha rahat farm alırsınız lanedeki rakibiniz gülüyse 2de w açar basarsınız size kalmış.

İtem build:
    Oyun başı:
     Master yi rehberi
    ile başlanabilir erken base atarsanız 2. doranı alabilirsiniz 1k gold ile dönerseniz vampir asa alabilirsiniz

Oyun sonu :
     Master yi rehberi

Master yi rehberi

Master yi rehberi

Master yi rehberi

Master yi rehberi

İtemi alma sıralaması olarak ise:
    1-mahvolmuş
    2-botumuzu alıyoruz
    3-youmu
    4-ebedi
    5-son fısıltı duruma göre koruyucu melek
    6- koruyucu melek
    oyun sonu itemler tamsa youmu satıp hayalet dansçı almanız daha iyi olur

Önermediğim ama alabilcekleriniz:
     Master yi rehberi
    : önermem çünkü onun yerine son fısıltı alırım verceği alana damage ihtiyacımız yok onun yerine son fısıltı alıp daha fazla damage çıkarabilriiz
     Master yi rehberi
    bilindği gibi değişti bu item eskiden stacklenirdi ama artık yok yerine mahvolmuş alıyorum çünkü saldırı hızı+raakibin canına göre vurmasından dolayı ama siz bilirsiniz alabilirsiniz almayın demiyorum
     Master yi rehberi
    genelde herkes mastera ilk bu itemi alır ama ben önermiyorum mahvolmuş oyun başı kat kat daha iyi gerek can çalması gerek pasifi ve aktifi ile ama yinede işi size bırakıyorum ama bana sorarsanız mahvolmuş her türlü daha iyi

Lanede oynarken: rakibiniz sizden güçlü ise geride durun q ile farmlayın jungleınızdan yardım isteyin pasif oynayın eğer siz rakibinizden avantajlı iseniz agresif oynayın oyun başı mastera farm laızm elinizden geldiğince farmlayın ve sakin durun.
    Jungle: ilk önce maviden başlayın sonra yol üzerinde kurtları ve ifritleri kesip kırmızıya girin kırmızıyı kestikden sonra uygun olan lane için gank atın en azından rakip flash bariyer falan harcasın gank atıcak lane yoksa jungleda farmlayın. boş laneleri ittirin split push yapın para açığınızı kapatın elinizden geldikçe. gank yerseniz ulti açın kaçın.

Takım savaşlarında: Göreviniz karşıdaki adcyi öldürmek ilk adcye q atın sonra ulti varken rahat kesersiniz karşı adcyia lın sonra focus yeseniz bile önemli dğeil çünkü karşı adc olmadan onlar figthda yeterince damage çıkaramıyacaklar eğer karşı adcyi aldınız ölmediniz sonra direk apc lerine yüklenin bu kadar sizin göreviniz.
    Bazı notlar: Jungle oynaaraken karşıya ejder bırakmayın ejderi her doğduğunda alın takımınıza +200 gold veriyor 4 5 kere alsanız nerdeyse +1 k para katkınız olucakki buda takım için önemli bir miktar.
    Takım savaşlarına önden atlamayın yoksa direk focus yeriniz tf başladıktan 3-4 saniye sonra girin penta bile alırsınız unutmayın ilk adc ve apc
    Karşıda size stun atan yavaşlatan korkutan herolar varsa botunuzu merkürün adımları yapın
    Tflere girerken e açın e varken q daha çok vurur
    üzerinize gelen skilleri (morganın q su gibi) q ile counterlayabiliyorsunuz bu avantajınızı kullanın.

Rünler: Büyükler 2x saldırı gücü 1x can çalma
    Kırmızılar: saldırı gücü isterseniz kritik veya saldırı hızıda koyabilirsiniz bende olmadığından böyle kullanıyorum
    Sarılar: zırh
    Maviler: büyü direnci
    1x can çalma + doran ile 6 7 can doluyor oyun başı için iyi bi r rakam ama isterseniz 3x saldırı gücü falanda yapabilirsiniz

Kabiliyetler:
    Jungle için:
     Master yi rehberi

Solo için:
     Master yi rehberi

Resimler biraz büyük olduysa kusura bakmayın

Spell olarak: bariyer ve flash öneririm tflerde bariyer her türlü daha çok iş yapar tutuşturdan flash zaten kaçmak için

Master yi rehberi
    skin oalrak bunu öneririm bendede var bence çok güzel :D

Neyse master yi oynaması kolaydır kasarsa çok rahat taşır ama kasması için farm ve kill lazım gğmüş kümedeyim burda çok iş yapıyor yukarıları bilmem ama ayrıca twitchde :http://www.twitch.tv/cowsep izleyerek kendinizi geliştirmek için birşeyler görebilirsiniz iyi günler eksik birşey varsa söyleyin elimden geleni yaptım kolay gelsin bazı yerler maestro yi rehberinden alıntıdır skill açıklamaları falan o yüzden rahatsızlık verdiysem @ZeusunAmcasından özür diliyorum iyi oyunlar kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Başlangıç rehberi
    9 yıl önce açıldı
    HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.