Şimdi Ara

mast nasıl bırakılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    artık hergün yapmaktan bıktım. yapmadıgım zaman geceleri bile ereksiyon olup uyutmuuor mecbur yapıp uyuyabiliyorum. son 1 haftadıe gunde 1 e dusurdum. gunde 4.5 kere haptıgım oluyordu ve bıktım. ciddi derecede unutkanlık ve yorgunluk yapmaya basladı. engel olamıyorum. tüm günüm işte ve dışarda geçiyor ama dayanamayıp lavaboya gidip yapıyorum. nasıl engelleyeceğim gerçekten bıktım artk lütfen naıl engwl olcağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://m.youtube.com/watch?v=Z3ofC5tZSeU

• Tek yapman gereken kendine hobiler edinmek. Kitap oku,oyun oyna,spor yap vs. Ve mastürbasyonun bir ihtiyaç olduğunu unutma. Haftada 1-2'nin zararı olmaz. Sen bunu bırakmalıyım dedikçe daha çok yapacaksın emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danısman Dedektif

Tek yapman gereken kendine hobiler edinmek. Kitap oku,oyun oyna,spor yap vs. Ve mastürbasyonun bir ihtiyaç olduğunu unutma. Haftada 1-2'nin zararı olmaz. Sen bunu bırakmalıyım dedikçe daha çok yapacaksın emin ol.

Genede olmuyor anlamadım ki boş vaktımde olmuyor pek. Film vb izliyorum ıkı erotik sahne cıkıyo hemen şayapiyom sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFalc0n -- 20 Mart 2016; 16:02:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.