Beyler origin orijinal olarak aldım.. ama Win8 sanırım çalışmıyormuş diğer iki seriside var bende ama oyuna baştan başlamak istiyorum Win8 çalıştırmanın bir yolu var mı? Not: 1.2 patch kurulu..
Açıklayayım kardeş Mass Effect 1 i win 7 ya da win 8 de oynamak için lütfen oyununuza en son çıkan güncellemeyi kurunuz. MassEffect.exe dosyasından oyununuzun 17 Temmuz 2009 ya da daha sonrası olduğundan emin olunuz. Eğer daha eskiyse buradan güncellemeyi indirebilirsiniz. http://masseffect.bioware.com/me1/pc/updates/index.html Eğer "Mass Effect not found ..." hata mesajı ile karşılaşırsanız lütfen Origini yönetici olarak çalıştırınız.Bunu yapmak için Origin client çalışıyorsa kapatın. Masaüstündeki Origin simgesine sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırı seçin.
Eğer hala "Mass Effect not found ..." hatası ile karşılaşıyorsanız bu adımları izleyin 1.Notepad i açın(ya da herhangi bir metin yapım programı) 2.Dosyayı sol üst köşeden kaydete tıklayın. 3.Boş dosyayı "MassEffectLauncher". diye adlandırın 4.Dosyayı kapatın. 5.Windows gezginini açın ve dosyayı "MassEffectLauncher.txt" den "MassEffectLauncher.exe" diye yeniden adlandırın. 6. "MassEffectLauncher.exe" dosyasını oyunun temel kurulu olduğu yere kopyalayın. ("C:\Program Files (x86)\Origin Games\Mass Effect\"). 7.1.02 güncellemesini çalıştırın.