Şimdi Ara

Mass Effect: Andromeda [XBOX ONE ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mass Effect: Andromeda [XBOX ONE ANA KONU]

MASS EFFECT: ANDROMEDA – Official Cinematic Reveal Trailer – N7 Day 2016

-

BioWare'in 2012'de üzerinde çalıştığını duyurduğu ve Frostbite 3 motorunu kullanacak olan Mass Effect 4, E3 2014'te resmen duyurulmuş oldu. Commander Shepard'ın üçlemesi bitti, bundan sonraki oyunlarda kendisini göremeyeceğiz. Orijinal üçlemenin hikayesiyle hiçbir ilgisi olmayacağı açıklanan oyun, seriye yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Oyunun çıkış tarihine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Mass Effect 4, PC ve yeni nesil için geliyor.

-

Çıkış Tarihi: 21 Mart 2017
    Tür: RPG
    Dağıtıcı: Electronic Arts
    Geliştirici: BioWare

Mass Effect Wiki! (LINK)
    Wikipedia (LINK)
    https://www.gamefaqs.com/xboxone/168599-mass-effect-andromedahttp://www.metacritic.com/game/xbox-one/mass-effect-andromedahttp://www.ign.com/games/mass-effect-andromeda/xbox-one-127966http://www.gamespot.com/mass-effect-andromeda/https://www.bolumsonucanavari.com/?pidx=12&gid=4494

Resmi Site:https://www.masseffect.com/

• MASS EFFECT: ANDROMEDA – Çıkış Fragmanı

-----

MASS EFFECT: ANDROMEDA E3 2015 Duyuru Fragmanı

-----

MASS EFFECT: ANDROMEDA – Official Cinematic Trailer #2

• MASS EFFECT: ANDROMEDA – Pre-Order Offer

• Oyun diğer 3 oyuna göre çok daha hızlı bir oynanışa sahip olmuş, bu bir artı mı eksi mi sanırım oynayınca daha iyi anlayacağız, videolardan gördüğüm kadarıyla araç upgradeleri bayağı bir detaylı sanırım bunu aynı şekilde gemimiz ve karakterimiz içinde geliştirmişlerdir.En sevdiğim ilk üç serisinden birisi olduğu için pekte düşünmeden ön siparişi verdim, birkaç gün öncede diğer EA Access oyunlarında olduğu gibi erken erişim ile 16 mart tarihinde başlayarak 10 saat oyunu oynayabileceğiz.
  • WoW STORMRAGE kullanıcısına yanıt
    Konuyla alakasiz ama su an 2 yi oynuyorum baya iyi . 1 i oynamadim. 3 iyi degil diyorlardi bitirince 2yi geciyim mi 3 e?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 te daha fazla aksiyon var diğer oyunlara göre güzel oyundur alabilirsin ilk oyunu da al ilerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 14 Mart 2017; 20:47:36 >
  • EA Access 10 saatlik denemesi indirilebilir durumda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç ingilizce bilmeyen oynayabilir mi acaba?yoğun diyalog var deniyor.salla pati oynanır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

hiç ingilizce bilmeyen oynayabilir mi acaba?yoğun diyalog var deniyor.salla pati oynanır mı?

Bence oynanmaz, oynansada zevk alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

hiç ingilizce bilmeyen oynayabilir mi acaba?yoğun diyalog var deniyor.salla pati oynanır mı?

Oynarsın ama hiçbir şey anlamadan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA Access ile deneyen var mı?
  • 1584x880 çözünürlük te 30 fps altinda calisiyomus one'da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin en kötü oyunu olacak açık ara puanları yayınlanınca görürsünüz.

• Xbox da grafikler hiç iyi değil maalesef çözünürlük bayağı etki etmiş grafiklere tırtıklar göze batıyor.

Bunun dışında hikaye başlangıcı çok sığ ve başlar başlamaz yarım saat sonra
    babanız ölüyor ve pathfinder siz oluyorsunuz acaip klişe böyle bir açılış olmasına çok üzüldüm.
    bunlar dışında oynanış geliştirilmiş vuruş hissi ve silah sesleri çok çok iyi. Ama oldukça sövülen mass effect 3 ün gerisinde kalacağını düşünüyorum.

• Dün gece 1 saat kadar oynadım, combat ve upgrade sistemi güzel, ne yazık ki hikaye rezalet karakter modellemeleri ve mimikler rezalet, sizi daha ilk dakikadan saran mass effect atmosferinden eser kalmamış, çok oynamadım ama sanmıyorum ki ilerde bu büyük eksiler düzelsin, benim için hayal kırıklığı oldu açıkçası. Preorder verirken bu kadar kötü olacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 17 Mart 2017; 9:40:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Serinin en kötü oyunu olacak açık ara puanları yayınlanınca görürsünüz.

Ortalaması kaç olur sence?

• Source kullanıcısına yanıt
    İlk oyunların yanına yaklaşamaycak en fazla 8.3 diyorum ortalama 7.5-8 olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE

Dün gece 1 saat kadar oynadım, combat ve upgrade sistemi güzel, ne yazık ki hikaye rezalet karakter modellemeleri ve mimikler rezalet, sizi daha ilk dakikadan saran mass effect atmosferinden eser kalmamış, çok oynamadım ama sanmıyorum ki ilerde bu büyük eksiler düzelsin, benim için hayal kırıklığı oldu açıkçası. Preorder verirken bu kadar kötü olacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi

Çok geç

• Previewlar pek olumlu gözükmüyor. Bu seri de patladı gibi duruyor sadece combat zevkli gerisi boş bir oyun olacak gibi..
  • Hiç olumlu bahseden yok hikaye de grafikler de baya kötüymüş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.