Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
37.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun fena hakkı yenmiş 24 liraya aldım Baba gibi oyun açık dünya andromeda galaksisi harika olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çıktığında yaşanan sorunlar ve serinin önceki oyunlarından senaryo olarak geride kaldığını düşündüğüm yapısı nedeni ile oynamadığım oyunu bu sefer gelen indirimle aldım ve hafiften başladım. Bitiren arkadaşlardan memnun olanlar da var, beğenmeyenler de. Bakalım bende nasıl bir tad bırakacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 4 Eylül 2018; 11:12:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A Trail of Hope görevinden sonra yeni görev açılmadı. Ne yapmam lazım?
  • Bu oyun acayip sardı beni.Yan görev yapmaktan ana hikayeye donemiyorum ve bu oyundan zevk almami engellemiyor.Oyun gayet güzel oynamayan varsa bi denesin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertvontrier

    A Trail of Hope görevinden sonra yeni görev açılmadı. Ne yapmam lazım?
    Muhtemelen Tempest e dönüp crew üyeleriyle konuşmak bir şeyleri trigger etmek lazım. Uzun bir görev olduğu için tam olarak kaldığın yeri bilemiyorum.

    Ana görevlerdeki aşamalardan sonra gözünüze kestirfiğiniz flörtünüzle konuşmayı unutmayın, bu sistemi pek sevmedim, belli görevler arasında belli diyaloglar açılıyor kiminin görevle alakası olmasa da. Dragon Age de aşk olayı daha özgürdü kampta istediğim kadar karşıdakinin üstüne yürür hediye falan verirdim.

    Plat almak isteyen 3 kişiyle işi pişirmek zorunda

    Multiplayer için eklemek isteyen arkadaşlar eklesin daha yeniyim düşük lvl olurda benim gibi daha iyi. Anthem de bu kalitede olacak mı bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 20 Haziran 2018; 22:17:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Crimson Knight kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi tetiklemek gerekiyormuş. Bilim kurgu sevdiğim için gezegenlerin atmosferleri çok hoşuma gitti. Amaçsız gezip manzara izliyorum. Oyunun hakkı yenmiş.
  • 17 TLye hiç bi şey. Alın oynayın, oynamazsanız da kütüphanenizde dursun.
    Keyifli bir oyun gibi görünüyor, oyunun başlarındayım.
  • Oyunu pro'da hdr desteki 4k tv'de oynuyorum,grafikler harika,sanki exclusive bir oyunmuş gibi,fiyatı sadece 17 tl su an psn'de,ara sahneler film gibi,sesler,mekanlar muazzam,tps kamera zaten efsane bu tarz oyunlarda..bu oyunu Sony yapsa,metascore puan 90 olurdu,10 milyon kopya satardı,ortalama oyun suresi 50 saat...Gerçekten oyunun hakkı fazlasıyla yenmiş...
  • Arkadaşlar, oyun için Türkçe yama projesi başlayabilir. Ekibe gönüllü katılmak isteyen varsa buradan isimlerinizi listeye alabilirim.
  • İndirimden almıştım, bugün bir saat bakma imkanım oldu ve çok hoşuma gitti. Beklentiler yüksek ve başlangıçta biraz sorunlu çıktı diye çok eleştiri almıştı ama kötü oyun gibi gözükmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun normal mod da beni epey zorluyor. Gerçi 23 seviye oldum hala dımdızlak ilk zırh seti ve sıfır yükseltmeyle oynuyorum.

    Bir kaç sorum var arkadaşlar. Bu oyunda sağlık ve zırh seviyemizi nasıl artırıyoruz? Hala 250'de kaldım. Tavsiye edeceğiniz craft veya satın almada zırh ve silah önerileriniz neler. Ayrıca character build'lere de açığım. İlk sayfada rehber olmadığı için oynayanların fikirlerini almak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 59 lira gözüküyor. 17 TL ye kaçırdık valla yeni gördüm yukarıdaki yorumları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü yorumlardan sonra hikayeyi bitirir bırakırım diyordum ama oyun epey sardı. Şimdilik 3 gezegenin hakkından geldim Vitality %100 yaptım ve 30.seviye oldum. Remnant zırhı çok hoşuma gitti onun için kaynak arıyorum ama çok sayıda uranyuma ihtiyacım var. Build'leri kupalarla orantılı yaptığım için şimdilik çok kurcalamadım. Son bir kupa kaldı onu da halledince skill'lerimi respec yapıp farklı build ve kombinasyonlar deneyeceğim. 17 liraya iyi ki almışım dedirtti. Bu kadar ucuzlamasa alır oynar mıydım? Sanmıyorum. Ama fiyat indirimlerinde muhakkak şans verilmesi gereken bir oyun. Hele ki şu oyunsuz dönemde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -HKN- kullanıcısına yanıt
    Şu an gene indirimde hocam 30 lira civarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 82 saatin sonunda 68. seviye ve %97 ile tamamladım bende oyunu. Üzerine birde 4-5 saatlik speed-run yaparak Insanity kupasını da aldım. Dhan Shotgun, Valkyrie Rifle, Black Widow Sniper ve N7 Eagle Pistol silahlarıyla Remnant Armor kullandım. Sağlık ve zırh tazeleyen augmantationları ve her kill'de power'ları dolduran auglar ile tam bir ölüm makinesi oldum. Sınıfım da yanında taşıdığı drone'la birlikte Engineer.

    Gerçekten müthiş bir deneyimdi. Herkese tavsiye ederim.

    Bu arada Keri, Avela ve Cora aşk üçgeninde nefes alsın yeter düsturuyla iki uzaylıyı ve birde insanı aradan çıkardım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nano6824 kullanıcısına yanıt
    34 lira, geçen hafta aldım ve 1 saat kadar oynadım. şimdilik eldeki oyunları bitirip sonra andromeda ya giriş yapacağım. ama ilk 1 saatlik izlenimim, eski mass effect lerdeki epik, karanlık ve gizemli atmosfer yok gibi. daha çok yeni casual oyunculara hitap eden bir yapıya bürünmüş. eski oyunların hatırına oynayıp bitireceğiz tabi o ayrı...
  • -HKN- kullanıcısına yanıt
    Oyunun en güzel kısmı karakter görevleri hocam. Onları oynamayı unutmayın.

    Özellikle neden geldikleri oyunun son kısmında açılıyor eğer anıları toplasanız. Çok tanıdık sesler duyacaksınız millet hep atlıyor orayı sonra neden gelmişler çok saçma neden buraya geldiler sırf zevk için mi diye. Oyunu orginal trilojiye bağlıyor son kısımlara yakın. Keşke optional yapmasalarmış o sahneleri.


    All Allience personel, please stand by flash traffic message gidiyor


    İzlemek isteyen varsa; https://youtu.be/R6ZQazMhf3E

    Bu arada "everybody, get down!" dan sonra o sesi duyup birden ürken ben değilimdir umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nano6824 -- 7 Eylül 2018; 14:53:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4 saat oynadım şimdilik güzel gidiyor. HK psn'den 30 tl'ye almıştım geçen yaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz hype olan bir yapıt daha.
  • Hiç mass Mass Effect oynamadım, en azından denemek için başlamak istiyorum, hangi oyundan başlamalı, seri nasıl gidiyor? Türkçe yama desteği ne durumda?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.