Şimdi Ara

Mass Effect: Andromeda (2017) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
455
Cevap
9
Favori
23.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bioware in nefesi yetmiyor artık nextgen rpg yaratmaya.Cyberpunk 2077 beklemeye devam
  • grafikler içim olur o kadar deyip origin access aldım ama grafikler,animasyonlar falan harbiden beklediğimden kötü çıktı . anlık drop,bug falan can sıkıcı . olmadı 1.ve 2. oyunu oynarım access bitene kadar
  • Bahattin Abi B kullanıcısına yanıt
    hocam ben meA aldim. key elime gecmeden. iade talep ettim resmen cocuk gibi dalga gectiler aman uzak durun derim. pisman oldum. önermem tabi karar sizi . satis yaparken kul köleler. satis bittikten sonra cevapları bastan savma ilgisiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Bioware in nefesi yetmiyor artık nextgen rpg yaratmaya.Cyberpunk 2077 beklemeye devam

Bence bioware eskisi gibi çizgisel tarzda oyun yapmalı. Hikayenin akışında değişiklikler yapsak yeterli olur. Çok büyük mekanlar vs... yapmak iyi ama bioware bunu yeterince iyi yapamıyor. DA:Ida gördük bunu. Witcher 3 bunu çok iyi yapmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 17 Mart 2017; 18:33:31 >
  • durma play den almıştım 1 ay önce şuan gönderim yaptılar aktif ettim
  • Az önce Origin Access ile gelinebilecek son noktaya geldim. Şimdilik oynadığım kısmına bakarsam oyunu yerden yere vuramam. O çok sevdiğimiz markayı ve onun evrenini tekrar görmek hoş bir hissiyat. Artı, eksi:

+Savaş sistemi alıştığımız tarzda; arkadaki jet motoru oyuna dinamiklik katmış.
    +Yeni Citadel diyebileceğimiz Nexus'taki politik havayı beğendim.
    +Konuşma çeşitlerinin Paragon ve Renegade ikilisinden sıyrılıp iyice dallanmış olması keyifli olmuş bence.

-Grafikler iyi değil. Animasyonlar iyi değil. Frostbite'ı kullanan diğer firmaların çıkardıkları işleri gördükten sonra Bioware'in nasıl böyle beceriksiz olduğunu anlamak güç.
    -Optimizasyonu iyi değil. (İlk gün yaması gelir sanırım)
    -Save sistemi çok kötü. Aksiyonlarda save etmemesini geçtim; normal zamanda da inanılmaz az aralıkla otomatik save ediyor. Bu da oyunun "kesintisiz" hissiyatına darbe vuruyor çünkü bir yerden sonra sürekli ana menüye girip save etmeye çalışıyorsunuz.

• Karakter animasyonları çok berbat olmuş gerçekten.Watch Dogs 2 gibi bir şey beklemiyoruz tabii ama bu kadarı skandal resmen.

10 yıl önce çıkan oyunlarda daha iyi animasyonlar vardı.
  • aynen durma play den aldım aktif ettim bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mina26 -- 18 Mart 2017; 14:45:53 >
  • Oyunu stajyerlere yaptırmışlar galiba.

• bence karakterler oldukça ürpertici. Hele birtanesi var .. Tam bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Heisenberg

Oyunu stajyerlere yaptırmışlar galiba.

Şaka bir yana cidden ilk üçlemede emeği olan bazı çok önemli isimler daha Andromeda yapımına yeni başlanmışken Bioware'den ayrılmıştı.Hatta Google'a ''Bioware Andromeda ayrılık'' yazılırsa pek çok haber çıkıyor farklı tarihlerden.Demek ki bu durum oyunu gerçekten etkilemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 18 Mart 2017; 15:43:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Orijinalden alıntı: The Heisenberg

Oyunu stajyerlere yaptırmışlar galiba.

Şaka bir yana cidden ilk üçlemede emeği olan bazı çok önemli isimler daha Andromeda yapımına yeni başlanmışken Bioware'den ayrılmıştı.Hatta Google'a ''Bioware Andromeda ayrılık'' yazılırsa pek çok haber çıkıyor farklı tarihlerden.Demek ki bu durum oyunu gerçekten etkilemiş

bu iyi yönde etkilemiş bence
  • Nerde eski dragon age origins (1. oyun ) yapan BioWare... Eski ekipteki sağlam yazılımcılarda ayrıldı kalmadı kimse doğru düzgün... şimdiki oyuna bakınca resmen arkadasın yukarda dediği gibi stajyer lere yaptırmıslar gibi... şu anki BioWar eleştirilebilir ama eski BioWare (yani EA satın almadan önceki hali) tartışılamaz bile nokta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_

Oyun iyice madara oldu daha cikmadan.

Yuz animasyonlari simdiden "meme" olmus, millet yiginla dalga geciyor.

BW fanboylari diyecegimiz kesimin 2 argumani vardi; i) Oyunun animasyon goruntuleri early-release oyundan alinmaydi, ii) BW oyunu ciktiktan sonra duzeltecekti.

Numara 1'in dogru olmadigini anladik,
    Numara 2 icin de BW'den tweet var, animasyonlari duzeltmeyeceklerini, oyun ici buglara odaklanacaklarini yazmislar. (Cunku animasyonlarin rezilligi bugtan sayilmiyor).

Ben burada tek sucluyu BW olarak goruyorum, EA kasim ayinda 2017 butcesini yaparken, deli karda oldugu icin, Andromeda'yi 5 ay erteleyecek odenekleri oldugunu iletmis BW'ye. "Oyunu iyice bitirin, bitmemis oyun cikarmayin" diye uyarmislar BW'yi. Lakin 1 ay sonra, Aralik ayinda, ME3'un icine eden malum Walters aciklama yaparak, "oyunu ertlemeye gerek gormuyoruz, animasyon olayini da bitiecegiz cikisina kadar" demisti.

Andromeda'nin bu sekilde rezil olmasinin sebebi tamamiyle BW'nin halt yemesi.

Ozellikle EA'nin "gel Andromeda'yi 5 ay erteleyelim, bu oyun daha bitmemis" demesini, hem de bunu kamuoyunda ve hisse sahipleri onunde (toplantisinda) yapmasi, asagi yukari BW'de olacaklari kestirdikleri anlamina geliyor.

2 sonuc doguyor burada;

a. EA, BW'de islerin dogru yurumedigini biliyor
    b. Madde a'dan hareketle, oyunu 5 ay erteleriz demesine ragmen bunu BW'nin reddetmesi ve oyunu rezil bir sekilde surmesi bardagi tasiracak son damla olacak.

Ben sahsen, BW'nin artik kapatilmasi gerektigini dusunuyorum. ME1'i, ME2'yi yapan BW takimi zaten artik sirketin bir parcasi degil. Iclerindeki irkci tipleri, animasyon yapmaktan haberi olmayan tipleri de hesaba katarsak, mevcut haliyle, EA'nin malum yerinde finansal olarak delik acmaktan oteye gitmeyen, bos bir bolum olarak devam ediyor.

Dragon Age 2'nin rezilligi,
    Mass Effect 3'teki o rezalet otesi son,
    Inquisition'un yan gorevlere bogan, sig, gereksiz, yuzde 60'ini kessen hissettirmeyecek senaryosu,
    Mass Effect 3'teki rezil sonu silmek icin ME2 ile ME3 arasinda baslayan, sonra da 600 yil ileriye gidip galaksi degistiren botokslu karakterlere sahip Andromeda ile beraber, bu BW'nin rezil ettigi 4cu oyun oldu.

EA 1 oyun icin studyo kapatmis bir firma (Dead Space 3 - Visceral)
    BW su an uzatmalari oynuyor.

Hocam Herşeyi İyi Güzel Aciklamişsin
    Lakin ;
    Dragon Age 2'nin rezilligi,
    Mass Effect 3'teki o rezalet otesi son,
    Inquisition'un yan gorevlere bogan, sig, gereksiz, yuzde 60'ini kessen hissettirmeyecek senaryosu,
    Mass Effect 3'teki rezil sonu silmek icin ME2 ile ME3 arasinda baslayan, sonra da 600 yil ileriye gidip galaksi degistiren botokslu karakterlere sahip Andromeda ile beraber, bu BW'nin rezil ettigi 4cu oyun oldu.

Dragon 2 tam bir Fiyaskoydu.

Mass Effect 3 Gayet Muhteşemdi. Senaryoya Göre Uyarlamişlar Başka birşey Olabilirmiydi evet.
    Ve İnquisition Gayet Güzel Grafik ve Oynaniş Bakimindan.
    Sanirim Sen Witcher 3'ün Etkisinde Ziyadesiyle Kalmişsin.. yoksa Bu 2 oyunu bombalamazdin fazla : )
    sanki daha iyi Rpg'ler varmiş gibi.
    Ama Kararina saygim sonsuz tabi.
    Bence Soracak Olursan
    Witcher 10/10 Desek
    Mass effect 3 10/8
    Dragon inq 10 / 7 alirdi.

• Arkadaşlar oyun motorunu horizon zero dawn a benzeten bir benmiyim acaba ? oyunda üst bardaki görev işaretlerini gösteren yer aynı, çim modellemeleri aynı, herhangi bir eşya topladığımızda sol alt tarafta çıkan ürün isimlerinin olduğu yer aynı horizon zero dawn gibi daha 30 dakikada bunları farkettim ilerleyen zamanlardada dahada belli olacaktır, oyundaki kaplama kaliteside zaten horizon zero dawn gibi karakterlerin teni vs. ve yine iyi bir şekilde optimize olmuş oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 19 Mart 2017; 4:3:20 >
  • Canlı yayına gelmek isteyenleri beklerim

• Bari mod desteği getirselerdi ne bileyim ileride modderlar belki berbat animasyonlar için düzgün modlar çıkarabilirlerdi..
  • hehe işin komik yanı özellikle bayan karakter animasyonlarının ve tiplemelerinin çirkin olmasının sebebinin feminist yaklaşım olduğunu söyleniyor oyunda seksi bir karakterin çirkinlerin kendilerini kötü hissetmelerine sebep olduğu için böyle yapmışlar ne kadar doğru bilemedim

• Yakışıyor mu koskoca ME serisine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Yakışıyor mu koskoca ME serisine?

mass effect 3 ü zamanında herkes eleştiriyordu oyunun sonu vs.. beterin beteri varmış şaka gib vallahi..yapılmak istense bu kadar kötü yapılamaz.. hiç bir duyguyu yansıtmıyor mimikler... bu senenin balonu malesef...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.