Şimdi Ara

Mass Effect 2 Sonu İle İlgili Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normandy'den ekip kaçırılınca direk omega 4'den collector base geldim gemi upgradeleri tamam loyalty görevler tamam hepsini yaptım fakat İlk önce mordin'i sonra Garrus'u En sonda jack'i kaybettim acaba bir stratejisi falan varmı örnek ilk görevde kimi seçeyim teknolojik kişi dediği için mordini vermiştim ilk göreve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 24 Nisan 2012; 23:47:36 >

• Komutan olarak Garrus ya da Miranda

Tech için Legion

Biotic için Samara

Ekibi transfer için mordin i görevlendir. Bütün loyalityler tamam,gemi upgradeler tamamsa kimse ölmez.
  • sağol
  • birde arkadaşlarının sadık olmalarına dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Komutan olarak Garrus ya da Miranda

Tech için Legion

Biotic için Samara

Ekibi transfer için mordin i görevlendir. Bütün loyalityler tamam,gemi upgradeler tamamsa kimse ölmez.

Ekip transferi için Zaeed'de olur ayrıca transfer için Zaeed'i seçersen Mordin'in ölmemesi için Mordin'i kendi takımına seçip final boss ile dövüşmen gerek yoksa onu her halukarda mıhlıyorlar loyal moyal farketmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

Tech için Legion

Biotic için Samara

Ekip transferi için Zaeed'de olur ayrıca transfer için Zaeed'i seçersen Mordin'in ölmemesi için Mordin'i kendi takımına seçip final boss ile dövüşmen gerek yoksa onu her halukarda mıhlıyorlar loyal moyal farketmiyor.

final boss derken, bu arada ekip transferi için zaeed'i seçtim mordin kapıyı kapatırken vurdular, garrus'u ise samara biotic görevinde iken uçan böcekler aldı. sonlara doğru reaper'ların gelmemesi için kapının oraya jack'i vermiştim oda ölmüş şu final boss'u açıklasana

• Lider olarak Garrus'u al hep.En sonda kapının orayada da Garrus'u ver.Teknolojik kişi içinde Tali.Ekip transferi için Mordin.Biotic içinde Miranda.Biotic görevinde Thane'i alma.Thane'ide böcekler alıyor.Final Boss'da da Miranda ile Tali'yi al.Ben böyle 1 kayıp verdim.O da Thane oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Hakkında Birkaç Soru
    13 yıl önce açıldı
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro 1618

quote:

quote:

Tech için Legion

Biotic için Samara

final boss derken, bu arada ekip transferi için zaeed'i seçtim mordin kapıyı kapatırken vurdular, garrus'u ise samara biotic görevinde iken uçan böcekler aldı. sonlara doğru reaper'ların gelmemesi için kapının oraya jack'i vermiştim oda ölmüş şu final boss'u açıklasana

Daha kolay açıklayayım ;

Tüm upgrade ve loyalty görevlerini yap. Yapmazsan eksik upgrade omega 4 relay'den atladıktan sonra Garrus veya Jack'in ölmesine sebep olabilir çook eksik varsa direkt game over herkes ölüyor.

Tech (yukarıdaki tünelden sızan eleman \ mühendis ya da ne dersen işte) görevi için Legion - Tali - Kasumi.

Leader (2. takım lideri) için Garrus - Miranda - Jacob.

Kaçırılan gemi mürettebatının bulunduğu odayı alelacele temizle podları aç vakit kaybedersen özellikle Kelly ölüyor. Kurtardıktan sonra transfer için Mordin, Tali, Kasumi, Jack seç ama ben Mordin'i öneririm seçmezsen bu sefer mürettebat ölüyor.

Biotic (kalkan yapan eleman) bu görev için Jack - Samara veya Samaranın kızı Morinth (Morinth'i çoğu oyuncu takıma alamamıştır söylimde sende de büyük ihtimal yoktur).

Son görev içinde yanına Thane ile mürettebatı kurtarması için yollamadıysan Mordin'i alıp Final Boss yani son canavarı o insan reaper karışımı prototip yaratığı öldür kayıp vermeden bitir. Mordin'i veya Thane'i seçmezsen ikisinden biri benim bildiğim banko ölüyor Mordin yoksa Kasumi'yi de alabilirsin çünkü defans puanları düşükler Tali, Jack'de zayıf defansa sahipler sakıncalı burası oyunun zorluk seviyesine görede ölme veya hayatta kalma fark ediyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Micro 1618

quote:

quote:

Tech için Legion

Biotic için Samara

Daha kolay açıklayayım ;

Tüm upgrade ve loyalty görevlerini yap. Yapmazsan eksik upgrade omega 4 relay'den atladıktan sonra Garrus veya Jack'in ölmesine sebep olabilir çook eksik varsa direkt game over herkes ölüyor.

Tech (yukarıdaki tünelden sızan eleman \ mühendis ya da ne dersen işte) görevi için Legion - Tali - Kasumi.

Leader (2. takım lideri) için Garrus - Miranda - Jacob.

Kaçırılan gemi mürettebatının bulunduğu odayı alelacele temizle podları aç vakit kaybedersen özellikle Kelly ölüyor. Kurtardıktan sonra transfer için Mordin, Tali, Kasumi, Jack seç ama ben Mordin'i öneririm seçmezsen bu sefer mürettebat ölüyor.

Biotic (kalkan yapan eleman) bu görev için Jack - Samara veya Samaranın kızı Morinth (Morinth'i çoğu oyuncu takıma alamamıştır söylimde sende de büyük ihtimal yoktur).

Son görev içinde yanına Thane ile mürettebatı kurtarması için yollamadıysan Mordin'i alıp Final Boss yani son canavarı o insan reaper karışımı prototip yaratığı öldür kayıp vermeden bitir. Mordin'i veya Thane'i seçmezsen ikisinden biri benim bildiğim banko ölüyor Mordin yoksa Kasumi'yi de alabilirsin çünkü defans puanları düşükler Tali, Jack'de zayıf defansa sahipler sakıncalı burası oyunun zorluk seviyesine görede ölme veya hayatta kalma fark ediyor.

teşekkürler hocam cevaplar için

• ya ben bütün sistem ve galaksileri dolaştım ama hala omega 4 e giremiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.