Daha önce hiç mass effect oynamadım 2. si çok güzel diyorlar Hangi serisinden başlamamı önerirsiniz...
1.sinden tabiki
Bence 1.sinden itibaren oynamaya başlamalısın.
Özellikle birbirini devam eden böyle seri oyunlarda ilk oyundan başlamak bence en mantıklısıdır.
Hangisi diyebilecek durumdayken neden 2.den başlayasın?
İkinci oyun daha güzel ama konu adına ve seçimlerini ikinci oyuna taşıyabileceğini göz önüne alarak tabi ki birinci oyun.
Elbette 1 den başla, karakterini 2. Oyuna aktarma özelliği var hem.
Zaten soru kulliyen yanlis, ne 1 ne 2. Mass effect komple bi oyun. Kesinlikle 1den basla, sindire sindire oyna, seriyi devam ettir. Var ya cok sanslisin aslinda; hafizami kaybetsem 2seyden oturu sevinebilebilirim: mass effecti bastan ayni zevkle oynamak, bir de lostu ayni heyecanla izlemek....
hocam hikaye önemli değil diyorsan 2. oyundan başlayabilirsin pek bi farkı olmaz
1. oyundaki kayıtlar 2. oyundada geçerliymiş.Mass Effect zaten bir üçleme her hikaye bütünlüğü açısından her oyunu oynaman lazım.
1 den başlamalısın kesinlikle
aynı dertten mustaribim, ben de 1'den başlamayı düşünüyorum (zort,zort,hoooorttt :D)
1den başla bence
ben 1.yi büyük heyecanla oynayıp bitirdim, 2.de aynı heyecanı duymadım bıraktım :S
ben 1 den aldığım zevki 2 den alamadım. ama 2 kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın.
şu seri oyunların daha eskilerini oynamadıysanız ilk oyunundan başlayıp sırayla gitmeyi öğrenin artık. witcher'ı doğrudan 2'den bire gitmek kadar, ne bileyim önce half-life 2'leri oynayıp sonra ilk oyunlara geçmek kadar abes bir şey ilk oyunlardan başlamamak.
Seri oyunda ilk oyun oynanmazsa illaki bir eksiklik olur. Ayrıca bana göre ilk oyun ikinciden kat be kat iyi
Ben ikiden başladım sonra biri oynadım şimdi de üçü oynayacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: .MiSa.
Özellikle birbirini devam eden böyle seri oyunlarda ilk oyundan başlamak bence en mantıklısıdır.
Arkadasın dediği gibi seriyi anlamak için önce ilk oyundan basla.
quote:
Orijinalden alıntı: Andreas_579
quote:
Orijinalden alıntı: .MiSa.
Arkadasın dediği gibi seriyi anlamak için önce ilk oyundan basla.
hocam 1'i oynamaya çalıştım ama aşırı sıkıldım.Son bölümünü izledim ve senaryoya tamamen hakimim.Bugün 2. oyunu oynamaya başladım.Dvd'yi taktım.Xboxu kapattığımda saate baktım ve üç buçuk saat geçmişti.Demem o ki benim için ME1 çok kötü bir başlangıç, ME2 ise muhteşem bir geri dönüş oldu. (Yvonne Strahovski'nin büyük payı var )