|
Bildirim
|
Kusura bakmayın ama en nefret ettiğim cümleyi belirtmişsiniz.
Öncelikle 100tl değil, 10 tl bile benim için çok değerli, parayı kolay kazanmıyorum ve değerini biliyorum, belki de bu yüzden 150bin tl var? Bilemezsin. Amerika'da yaşadım, millet sizin bindiğiniz arabaların kat ve kat üstüne biniyor, kat ve kat kazandığınız paranın fazlasını kazanıyor, benzin yükseliyor diye benzin almıyorlar, benzinciler fiyat düşürüyordu, dönüpte ''arabaya 50 bin dolar verdik ağaaa, benzinin 10 guruşuna mı bakacağıuz'' mantığı adamlarda yok. Avrupa'da yaşadım, millet son model a5 ve a6'sına kışlık lastik için jant almıyordu, boşuna niye kışın janta para veriyim diye, adamın bindiği araba oranın şartlarına göre de pahalı, he yine sizden fazla kazanıyor ama üçe beşe bakıyor. Evet maslak'taki servislerin pisliğinden bahsettim ama dediğim gibi sırf disk-balata yüzünden cebimde 1500 liraya yakın para kaldı, sizin mantığınız olsaydı, o parayı havaya atmıştım. Bu konuda asıl bahsetmek istediğim amaç, özel servise giden arkadaşların mutlaka Borusan'dan da fiyat almaları, bazı ürünlerde fiyatların özel servislere göre daha uygun kaldığı ve özel servislerin çirkefleşmiş esnaflık anlayışı. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 23 Kasım 2015; 11:20:42 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 24 Kasım 2015; 11:42:31 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|