Şimdi Ara

Maserati Ghibli GranLusso 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çin'de düzenlenecek olan Chengdu Otomobil Fuarı'nda Maserati, Ghibli modelinin GranLusso olarak adlandırılan makyajlı seçeneğini sergileyecek. Otomobilin özellikle ön ve arkasında yapılan yenilikler dikkat çekici.

Siyah renkli trim parçalarını bir kenara atan ve kromajlı çubulkara kavuşan ön tampon ve panjur göze batan ilk yenilikler arasında. Güncellemelere bakıldığında Maserati ürün gamının diğer üyeleri Levante ve GranTurismo'dan da izler görmek mümkün.
    20 inç çaplı jantlarını koruyan otomobilin arka bölümüne geçildiğinde yeni desenlere sahip stoplar ve hafifçe elden geçirilen tampon haricinde bir yenilik bulunmuyor. Yeni bir GranLusso logosu, ön çamurlukların arkasına yapıştırılırken Maserati'ye göre gövde daha etkileyici bir hava vermesi için yeniden tasarlanmış.

Tasarımdaki farklılıkların yanında Maserati Ghibli teknoloji kısmında da bazı yeniliklere sahip. GranLusso, tamamen yenilenmiş adaptif LED farlarla satılıyor. Ayrıca sunulan bazı yardımcı sistemler sayesinde yarı otonom sürüş de mümkün olacak.

Kaput altında görev yapmaya devam eden çift turbo beslemeli, 3 litre hacimli V6, 350 beygir güç üretmeye devam ederken S performans paketiyle bu güç 410 beygire ulaşıyor. Bu modelde dört tekerlekten çekiş sistemi de sunulmakta. Her iki otomobilde de 8 ileri vitesli otomatik şanzıman kullanılıyor. Bu değişikliklerin ardından iç mekana dokunulmadığı söylenebilir.
    Ek olarak yarı otonom sistemi olacak..

Maserati Ghibli GranLusso 2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 25 Ağustos 2017; 15:26:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Quattroporte'nin kardesi. Tasarimini en begendigim arabalardan biridir. Surmeyi birak gormedim bile cevremde hic.

• ozeba O kullanıcısına yanıt
    En az 2defa gördüm 1inde yakından inceledim..Sanat eseri gibi duruyor ..

• Bizleri ilgilendirmeyen bir konu.

• sevmiyorum nedense tarzım değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 25 Ağustos 2017; 17:19:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok şekilli olmuş aynada gördüğümü hayal ettimde istemsizce yol veririm heralde. Ambleminede ayrı hastayım çok karizma
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

En az 2defa gördüm 1inde yakından inceledim..Sanat eseri gibi duruyor ..

Bu ülkede bu arabalar bize fazla dostum.

sen tofaş 131 AMG, kartal rs, şahin granlusso, falan kullan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2018 Alfa Romeo Stelvio Türkiye
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

Quattroporte'nin kardesi. Tasarimini en begendigim arabalardan biridir. Surmeyi birak gormedim bile cevremde hic.

Quattroporte, Ghibli'nin abisi olur kardeşi değil.

Ghibli'yi sürmek için hayal kurmanı tavsiye etmem ayrıca. Performans dışında bir numarası yok. İlk Türk Ghibli detaylı incelemesi yapan biriydim, yorum yapan bile çıkmamıştı.

Maserati alacaksan paraya kıyıp Quattroporte alacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

quote:

Quattroporte'nin kardesi. Tasarimini en begendigim arabalardan biridir. Surmeyi birak gormedim bile cevremde hic.

Ghibli'yi sürmek için hayal kurmanı tavsiye etmem ayrıca. Performans dışında bir numarası yok. İlk Türk Ghibli detaylı incelemesi yapan biriydim, yorum yapan bile çıkmamıştı.

Hocam adam Quatroporte'nin kardeşi demiş Haliyle Quatroporte abisi oluyor ghibli'nin ,adam bunu demek istemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 25 Ağustos 2017; 18:44:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Hayır , aynı ana babadan olan iki evladın küçük olanı Ghibli .

İkiniz de haksızsınız .

• bende345 kullanıcısına yanıt
    Haha

Iyi guldurdu😂

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Boşver duster daha iyidir..

• quote:

quote:

Neyi var ghib li nin? Neyini begenmedin?

Performansi disinda birsey yok demissin. Allah askina sunu bir yere yanastirinca insanlar performansini mi konusurlar yoksa baska birseyi mi?

Performans arayan adam daha ucuza daha farli seyler yaparlar.

Yorum yapilmamasi isabet olmus. Su fakir kulturunden kurtulun (kulturunden dedim paraniz yok demedim)

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Maserati bu be haklısın..

Elitliği yeter yolda Mercedes'e dönüp bakmazsın ama bunu gördün mü bakarsın ..

• quote:

Maserati bu be haklısın..

Elitliği yeter yolda Mercedes'e dönüp bakmazsın ama bunu gördün mü bakarsın ..

E herelde yani. Kim kalkip piste cikartmak, caddede gazlamak icin aliyor. Gosteris icin hep. Ha maserati nin yeri farklidir kim ne derse desin. Otomobil dunyasinda Yapilmislar icinde en iyilerinden.

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Adamların çok satmak gibi bir derdi de Yok el yapımı araçlar üretiyorlar modenada fabrika içinde bayanlar fazla üretim aşamaları titiz olsun diye aksi takdirde Mercedes gibi kamyon da üretirdi fabrikalarına robotları çakardı..

Mercedes'e premium dersek Maseratiye premium demek ayıp olur değil mi?

• quote:

Adamların çok satmak gibi bir derdi de Yok el yapımı araçlar üretiyorlar modenada fabrika içinde bayanlar fazla üretim aşamaları titiz olsun diye aksi takdirde Mercedes gibi kamyon da üretirdi fabrikalarına robotları çakardı..

Mercedes'e premium dersek Maseratiye premium demek ayıp olur değil mi?

Fazla abartmayin

• dodomoco kullanıcısına yanıt
    Fazla alta vurdum değil mi

Ama cidden mersedes s class dışında hiçbir modelini Maseratiye değişmem..

• quote:

Fazla alta vurdum değil mi

Ama cidden mersedes s class dışında hiçbir modelini Maseratiye değişmem..

Ya simdi gidipde maseratinin full doldurgu 3.0 motor 400 hp arabasini mercedes e 180 ile karsilastirirsan tabikide degismezsin,ama gidip bakalim full paket bir cls 500 veya eski kasada olsa cl500 gorsen birak maseratiyi, ferrariyi, mclareni bile birakip kosarsin,ulkemizdeki bos beles c200 lere e180 lere bakip mercedesi degerlendirmeyin,mercedes suan hic sevdigim bir marka degil c classa e classa s class sedana para versen binmem bir tek gl jipini seviyorum ayri bir askim var onun disinda birde s coupe veya cl cok hosuma gidiyor,ama kabul etmek lazim adamlar inanilmaz iyi arac yapiyor evet belki bmw zevkini vermiyor o hissiyat yok ama sanat eseri gibi arac yapiyorlar,designo paketleri ile tasarim ise tasarim,motorlari ile performans ise performans o yuzden bos tartismaya gerek yok.Ha maseratide guzel bir marka evet kotu olma sansi var mi tabikide yok ki bende gittim inceledim bindim hosuma gitti ama ghibliye bincegime bmw m550 ye veya m5 e binerim yada 640 650 alirim buda tercih meselesi tabikide ama sonuc olarak en nefret ettigim marka audi bile premium o bile doldurunca harika araclar yapiyor o yuzden bu araclari birbiri ile karsilastirirken bu tarz bambaskaaa beeee tarzi cumleler komik kaciyor,soylenilmesi gereken kelime hepsi cok guzel olmali,yoksa burdada goruyorum abioi bu isin pirriiii merco s klasse yhaaaa tarzi tipleri,e simdi bmw 7 kotu mu audi a8 kotu mu lexus maserati kotu mu hayir hepside cok guzel hepsininde birbirine arti ciktigi yerler var kim hangisini isterse gidip onu aliyor komfor on planda ise mercedes sportiflik ise bmw maserati daha farkli bir sey ariyanlar ise lexus maserati bu kadar basit.

• Mercedes S Maybach, Quattroporte'dan kat kat kalitelidir desem bu forumda olay çıkacak. Binmeyenler atıp tutacak bana. O yüzden en iyisi ortama ayak uydurmak ''lpg ayarı, fren balatası, 40.000 bütçeye ne alınır'' tarzı konulara yazmak bu saatten sonra.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.