Şimdi Ara

masaüstüne indirdiklerim d ye kaydolsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
26.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sorum basit masaüstüne indirdiğim birşey c ye ekleniyor ama ben d sürücüsüaltına girsin istiyorum bu mümkün mü?

• siz indireceginiz ogeymnin yerini programla yada browser uzerinden d yi secerseniz sorun.hallolur.masaustu yada desktop standart olarak c uzerindedir.mecburen masaustune indirilen tum ogeler c üzerinde toplanir
  • Browser ayarlarından ya da kullandığınız program hangisiyse indirme seçenekleri kısmından indireceğiniz dosyaların kaydedilmesini istediğiniz yolu belirtin yeterli.
  • madem masaüstüne inen herşey otomatik olarak c ye iniyor, işletim sistemini d ye kursam sorun hallolur mu?
  • ozaman butun indirdikleriniz de d ye iner heh
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

ozaman butun indirdikleriniz de d ye iner heh

nasıl bütün indirdiklerim d ye inebilir. indirme yöneticisinden c ye indiririm. Ne demek istediğinizi anlamadım?
  • bu son yazdıgınızı en basta yazdıgınız meajın altına yazıp yaparsanız uygulamalar d ye iner.blzde bunu anlatmaya calısıylruz ya browserdan indirceginlz yeri d sdcin iste masaustune degilde d ye iner
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarayıcıdan ayarlamanız lazım veya utorrent kullanıyorsanız ayarı var yani
  • SORU:

quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

arkadaşlar sorum basit masaüstüne indirdiğim birşey c ye ekleniyor ama ben d sürücüsüaltına girsin istiyorum bu mümkün mü?

BU DA CEVAP

quote:

nasıl bütün indirdiklerim d ye inebilir. indirme yöneticisinden c ye indiririm. Ne demek istediğinizi anlamadım?

Arkadaş herhalde bizimle kafa buluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

SORU:

quote:

arkadaşlar sorum basit masaüstüne indirdiğim birşey c ye ekleniyor ama ben d sürücüsüaltına girsin istiyorum bu mümkün mü?

BU DA CEVAP

quote:

Arkadaş herhalde bizimle kafa buluyor.

şühelenmeye başladım yada gerçekten sistemin nasıl çalıştıgını bilmiyor

Kardeş hangı programla indiriyorsan yada normal kullandıgın tarayıcı ile indiriyorsan seçeneklerde indirilen dosyalrı neye kaydetmek istediğini soran yerden seçeneği d olarak göstere bilirsin
    sen hangi programı kullandıgını soyle yardım edek

• arkadaşlar siz beni tam olarak anlayamadınız sorumu. Bakın indirdiğim şeyler masaüstüne insin istiyorum. Ama masaüstüne indirdiğim şeyler c'ye değil d'ye kaydolsun istiyorum. Anlatabildim mi?
  • Arkadaşım c nin içinde desktop klasörü var yani masaüstü olarak oraya iniyor yani masaüstünde olan herşeyde cnin desktop klasörüne inmiş oluyor kısacası değiştiremssin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Arkadaşım c nin içinde desktop klasörü var yani masaüstü olarak oraya iniyor yani masaüstünde olan herşeyde cnin desktop klasörüne inmiş oluyor kısacası değiştiremssin.

sonunda sorumu anlayan birisi çıktı. Bu desktop klasörünü d ye taşısak olmuyor mu? İşletim sistemi hangi partta ise desktopda o partta mı oluyor.
  • Evet sistem cdeyse cye d deyse dye iniyor sen desktop klasörünü taşısan bile değişen bir şey olmaz.
  • quote:

quote:

Arkadaşım c nin içinde desktop klasörü var yani masaüstü olarak oraya iniyor yani masaüstünde olan herşeyde cnin desktop klasörüne inmiş oluyor kısacası değiştiremssin.

sonunda sorumu anlayan birisi çıktı. Bu desktop klasörünü d ye taşısak olmuyor mu? İşletim sistemi hangi partta ise desktopda o partta mı oluyor.

Sorununu düzgün anlatamıyorsun ki düzgün anlayalım.
    Sistemi D ye kurarsan bu kez masaüstün D sürücüsünde olacağı için masaüstüne atacağın herşey de D sürücüsünde olacak.
    (yukarıda bir arkadaş sana bunu söyledi ve sen "indirirken nereye kaydedeceğini seçerim o zaman" diye cevap vermiştin.)

Kısaca şunu diyeyim.
    İşletim sistemin hangi bölümdeyse masaüstün de o bölümdedir.
    masaüstüne attığın herşey işletim sistemini kurduğun bölüme atılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 4 Temmuz 2011; 16:39:22 >

• quote:

madem masaüstüne inen herşey otomatik olarak c ye iniyor, işletim sistemini d ye kursam sorun hallolur mu?

boyle bi problem cozme yontemi cok iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

quote:

Sorununu düzgün anlatamıyorsun ki düzgün anlayalım.
    Sistemi D ye kurarsan bu kez masaüstün D sürücüsünde olacağı için masaüstüne atacağın herşey de D sürücüsünde olacak.
    (yukarıda bir arkadaş sana bunu söyledi ve sen "indirirken nereye kaydedeceğini seçerim o zaman" diye cevap vermiştin.)

Kısaca şunu diyeyim.
    İşletim sistemin hangi bölümdeyse masaüstün de o bölümdedir.
    masaüstüne attığın herşey işletim sistemini kurduğun bölüme atılır.

+1903

• regedit e gir
    hkey_current_user gir ordan software gir ordan microsoft ordanda windows'a gir ordanda current versiona'a gir ordan explorer'a ordanda user_shell_folders klasörüne gir sağdaki desktop'a çift tıkla yolu göster bundan sonra kapatıp aç makinayı artık oldu

değiştirmen gereken yazı : %USERPROFILE%\Desktop
    oraya yazman gereken şey d:\desktop

tabi önce d sürücüsünde desktop klasörünü açmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pertry

regedit e gir
    hkey_current_user gir ordan software gir ordan microsoft ordanda windows'a gir ordanda current versiona'a gir ordan explorer'a ordanda user_shell_folders klasörüne gir sağdaki desktop'a çift tıkla yolu göster bundan sonra kapatıp aç makinayı artık oldu

evet, pertry nin çözümü doğrudur ancak bu şekilde yapabilirsiniz söylediğiniz işlemi

konu hakkında bilgi sahibi değilseniz "olmaz" diye insanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen.bilmiyorsanız okuyup geçin.yorum yapmanız gerekmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: pertry

regedit e gir

Vay be iyimiş hiç aklıma gelmezdi.
    +1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.