Şimdi Ara

Masaüstü vantilatör tavsiyesi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar,şöyle masaüstüne koyabileceğim kaliteli,sessiz ve iyi hava üfleyen vantilatör tavsiye edebilirmisiniz?Misal benim aklımda 2 adet var ama bunlar nasıldır?

1:Rowenta VU2030 Zenitude Masaüstü Vantilatör.

2:Beko Bkk 1200 D Masaüstü Vantilatör.

Teşekkürler.

• Çok araştırmıştım, ben de bu iki markaya ulaşmıştım. İkisi de hem sessiz hem de iyi hava üflüyorlar. Bilindik başka da marka yok zaten: Beko/Arçelik, Rowenta bir de Raks. Ancak Raks artık çıkarmıyor sanırım belki stokta kalmış olanlar vardır. Pervane tasarımı çok önemli, ve o kadar da kolay bir mühendislik değil. Bu yüzden bilindik markalar, sorunun sessiz ve etkiili kısmını karşılarlar.

Kalite konsuna gelince... Sağa sola dönüşü sağlayan mekanizmalar hiç birinde iyi değil, bir süre sonra bozuluyorlar. Böyle kullanılacaksa dikeyde açı vermeden pervane aksı yere pararlel halde çalıştırılmasını tavsiye ederim. Bir de taşırken ortaya yakın bölümde devreden çıkarın ki yüke maruz kalmasın.

Bazı ürünlerin devri var. Bu ürünlerin tasarımına 60-70'lerde özeniliyordu ve kaliteli üretiliyorlardı. Şimdi dikkat sahasından çıkmış bir ürün, artık başka şeyleri kaliteli üretiyoruz.

edit:
    Şimdi diğer ürünlere de baktım. Eğer sessizlik önemliyse Beko'nun küçük modeli yerine büyük modelini (1600 D) alıp birinci hızda kullanmak daha iyi olurdu. Bütün ürünlerde son hızı yok farzedebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 22 Temmuz 2010; 18:47:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Çok araştırmıştım, ben de bu iki markaya ulaşmıştım. İkisi de hem sessiz hem de iyi hava üflüyorlar. Bilindik başka da marka yok zaten: Beko/Arçelik, Rowenta bir de Raks. Ancak Raks artık çıkarmıyor sanırım belki stokta kalmış olanlar vardır. Pervane tasarımı çok önemli, ve o kadar da kolay bir mühendislik değil. Bu yüzden bilindik markalar, sorunun sessiz ve etkiili kısmını karşılarlar.

Kalite konsuna gelince... Sağa sola dönüşü sağlayan mekanizmalar hiç birinde iyi değil, bir süre sonra bozuluyorlar. Böyle kullanılacaksa dikeyde açı vermeden pervane aksı yere pararlel halde çalıştırılmasını tavsiye ederim. Bir de taşırken ortaya yakın bölümde devreden çıkarın ki yüke maruz kalmasın.

Bazı ürünlerin devri var. Bu ürünlerin tasarımına 60-70'lerde özeniliyordu ve kaliteli üretiliyorlardı. Şimdi dikkat sahasından çıkmış bir ürün, artık başka şeyleri kaliteli üretiyoruz.

edit:
    Şimdi diğer ürünlere de baktım. Eğer sessizlik önemliyse Beko'nun küçük modeli yerine büyük modelini (1600 D) alıp birinci hızda kullanmak daha iyi olurdu. Bütün ürünlerde son hızı yok farzedebiliriz.

Öncelikle ilgin için çok saol.Beko'nun 1600D modeline baktımda 40 cm fan diyor bu da biraz büyük gelicek benim masa için,gerçi rowenta da 40 cm idi ama ben bekonun 1200 D modelinde karar verdim gibi.Umarım sessiz ve iyi hava üflüyordur.Siz ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Çok araştırmıştım, ben de bu iki markaya ulaşmıştım. İkisi de hem sessiz hem de iyi hava üflüyorlar. Bilindik başka da marka yok zaten: Beko/Arçelik, Rowenta bir de Raks. Ancak Raks artık çıkarmıyor sanırım belki stokta kalmış olanlar vardır. Pervane tasarımı çok önemli, ve o kadar da kolay bir mühendislik değil. Bu yüzden bilindik markalar, sorunun sessiz ve etkiili kısmını karşılarlar.

edit:

Öncelikle ilgin için çok saol.Beko'nun 1600D modeline baktımda 40 cm fan diyor bu da biraz büyük gelicek benim masa için,gerçi rowenta da 40 cm idi ama ben bekonun 1200 D modelinde karar verdim gibi.Umarım sessiz ve iyi hava üflüyordur.Siz ne dersiniz?

Herhalde artık aldınız. Ben de şehir dışındaydım. Aynı masanın üzerinde yeterli olur kesinlikle. Bende daha da küçük bir fan var ve yeterli oluyor. Ama yakın mesafede rahatsız edici olabiliyorlar. Uzun sürede insanın gözlerini kurutuyorlar, bilgisayarla da çalışıyorsanız iyice rahatsız ediyor. Bu sebeple uzağa mümkünse başka bir masaya koymak daha iyi olurdu. Büyük olanı tercih etmem bu yüzdendir, böylece daha düşük hızda daha sessiz çalıştırılabilir. Ama yer müsait değilse o halde büyük bir fana da gerek yok. 200cm lik bir masa da bile küçük fanlar ilk iki hızda gayet yeterli bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Masaüstü sistem tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.