Bildirim
!!! Masaüstü SSleri Son Halleriniz !!! GÜNCELLENDİ 26/08/14 (41. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
İkonları nerden buldunuz hocam? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: 9888
İkonları nerden buldunuz hocam?
Oyun iconlarını kendim yapıyorum. Film&Dizi iconlarını internetten buldum. Mr. Robot hariç._____________________________ -
Nasıl yapıyorsunuz hocam?Kendi yaptığınız belli.İnternette bir türlü bulamadım.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Hazır PSD dosyası buldum internetten. Üstüne ps ile oyun resimleri ekleyip png olarak kaydediyorum. İcon cover sitesinden ico. olarak çevirip, indirip kullanıyorum.
psd dosyası :gameboxicons.deviantart.com
DVD Plastic Case Template PSD by GameBoxIcons on DeviantArthttp://gameboxicons.deviantart.com/art/DVD-Plastic-Case-Template-PSD-104819033
az bişey photoshop kullanabiliyorsanız çok rahat yaparsınız hocam.
resmi üstüne ekleyip kaydettikten sonrahttp://convertico.com/ bu siteden png dosyanızı icon olarak çevirtebilirsiniz.
-
-
-

-
Rainmeter adlı program ile bu gibi veya çok daha değişik şekillerde kişiselleştirebilirsin google görseller kısmından rainmeter skin diye aratırsan bir çok sonuç çıkacak karşına
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Rainmeter adlı program ile bu gibi veya çok daha değişik şekillerde kişiselleştirebilirsin google görseller kısmından rainmeter skin diye aratırsan bir çok sonuç çıkacak karşına
Tamam. Çok teşekkür ederim._____________________________ -
-
Güzel Masaüstü SSler Var. 
_____________________________ بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم "Bismillahirrahmanirrahîm"
MSI B450 Gaming Plus || AMD Ryzen R3 2200G || Noctua NH-U14S || Corsair 2x8GB Vengeance pro Siyah 3600mhz || Samsung 860 Evo 250GB || JD512 Nvme || LG 32MN58HM || EVGA Supernova 750 G2 Gold || XPG Battlecruiser || LOGİTECH S-220 2+1 || POCO F2 PRO 8/256 -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

1360x768 leş monitörüm yüzünden şuan pek keyif alamıyorum ama mayısın ilk haftalarına doğru yeni monitörümle daha sağlam şeyler yaparım herhalde.