arkadaşlar slm masaüstündeki simgelerin altındaki yazı tipi renkleri beyaz ben onları siyah yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden tşk....
Masaüstü / Sağ Tuş / Özellikler / Görünüm / Gelişmiş.. Sanırım burdan uygun olanını bulup değiştirebilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: Gereqsiz
Masaüstü / Sağ Tuş / Özellikler / Görünüm / Gelişmiş.. Sanırım burdan uygun olanını bulup değiştirebilirsin..
+1
arkadaşlar eyvallah tşk ederim ama o gelişmişteki seçeneklerden hangisi benim sorunuma denk geliyor birde onu söylerseniz sevinirim,oraya kadar gelmiştim zaten ordan sonrasını yapamadım....
quote:
quote:
arkadaşlar eyvallah tşk ederim ama o gelişmişteki seçeneklerden hangisi benim sorunuma denk geliyor birde onu söylerseniz sevinirim,oraya kadar gelmiştim zaten ordan sonrasını yapamadım....
Simgeyi secersen ya da secilmiş öğeden ayarlarını yapabilrsin...
quote:
Orjinalden alıntı: 4system
quote:
quote:
Simgeyi secersen ya da secilmiş öğeden ayarlarını yapabilrsin...
kardeş anlayamadım valla....
bu dedigini o kısımdan hiçbir ayar yapamaz!!!! sadece seçili ögelerden= simgeyi seçtigindeki rengi belirleyebilirsin işkembeden sallamayın