Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

masaüstü simgelerinin yazı rengini nasıl değiştirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
20.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar slm masaüstündeki simgelerin altındaki yazı tipi renkleri beyaz ben onları siyah yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden tşk....

• Masaüstü / Sağ Tuş / Özellikler / Görünüm / Gelişmiş.. Sanırım burdan uygun olanını bulup değiştirebilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

Masaüstü / Sağ Tuş / Özellikler / Görünüm / Gelişmiş.. Sanırım burdan uygun olanını bulup değiştirebilirsin..

+1

• arkadaşlar eyvallah tşk ederim ama o gelişmişteki seçeneklerden hangisi benim sorunuma denk geliyor birde onu söylerseniz sevinirim,oraya kadar gelmiştim zaten ordan sonrasını yapamadım....
  • quote:

Masaüstü / Sağ Tuş / Özellikler / Görünüm / Gelişmiş.. Sanırım burdan uygun olanını bulup değiştirebilirsin..

quote:

arkadaşlar eyvallah tşk ederim ama o gelişmişteki seçeneklerden hangisi benim sorunuma denk geliyor birde onu söylerseniz sevinirim,oraya kadar gelmiştim zaten ordan sonrasını yapamadım....

Simgeyi secersen ya da secilmiş öğeden ayarlarını yapabilrsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4system

quote:

quote:

arkadaşlar eyvallah tşk ederim ama o gelişmişteki seçeneklerden hangisi benim sorunuma denk geliyor birde onu söylerseniz sevinirim,oraya kadar gelmiştim zaten ordan sonrasını yapamadım....

Simgeyi secersen ya da secilmiş öğeden ayarlarını yapabilrsin...

kardeş anlayamadım valla....
  • bu dedigini o kısımdan hiçbir ayar yapamaz!!!! sadece seçili ögelerden= simgeyi seçtigindeki rengi belirleyebilirsin işkembeden sallamayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazı rengi değiştirme?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar osyaların isimlerinin rengini değiştirme gibi bir yol yokmu :s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.