Şimdi Ara

masaüstü simgelerinin yazı rengini nasıl değiştirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
20.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar slm masaüstündeki simgelerin altındaki yazı tipi renkleri beyaz ben onları siyah yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden tşk....

rüyaların en doğru ve isabetli yorumu
    mutlaka deneyin farkı farkedeceksiniz.....
  • Masaüstü / Sağ Tuş / Özellikler / Görünüm / Gelişmiş.. Sanırım burdan uygun olanını bulup değiştirebilirsin..
    Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..

| Her gördüğümde beni salaklaştıran o imansız için büyük bir alkış istiyorum!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

Masaüstü / Sağ Tuş / Özellikler / Görünüm / Gelişmiş.. Sanırım burdan uygun olanını bulup değiştirebilirsin..

+1

• quote:

Masaüstü / Sağ Tuş / Özellikler / Görünüm / Gelişmiş.. Sanırım burdan uygun olanını bulup değiştirebilirsin..

quote:

arkadaşlar eyvallah tşk ederim ama o gelişmişteki seçeneklerden hangisi benim sorunuma denk geliyor birde onu söylerseniz sevinirim,oraya kadar gelmiştim zaten ordan sonrasını yapamadım....

Simgeyi secersen ya da secilmiş öğeden ayarlarını yapabilrsin...

Orjinalden alıntı: 4system

quote:

quote:

arkadaşlar eyvallah tşk ederim ama o gelişmişteki seçeneklerden hangisi benim sorunuma denk geliyor birde onu söylerseniz sevinirim,oraya kadar gelmiştim zaten ordan sonrasını yapamadım....

Simgeyi secersen ya da secilmiş öğeden ayarlarını yapabilrsin...

kardeş anlayamadım valla....

• bu dedigini o kısımdan hiçbir ayar yapamaz!!!! sadece seçili ögelerden= simgeyi seçtigindeki rengi belirleyebilirsin işkembeden sallamayın
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar osyaların isimlerinin rengini değiştirme gibi bir yol yokmu :s
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.