Merhabalar. Benim bir sorunum var. COMODO Antivirus yükledim dün. Dünden itibaren birşey yükleyince, simge anında kayboluyor. Ama öbür simgeler yerinde duruyor.Sadece simge yok oluyor. Geri dönüşüm kutusuna baktım oradada yok. Antivirüs'ün "Şüpheli Dosyalar" bölümündede yok.Ama COMODO'yu yüklemeden önceki masaüstündeki dosyalarım duruyor.Acaba COMODO yüzünden olabilir mi?İşletim sistemim : Windows 7 Ultimate x86 Amd Athlon II X4 640 Processor 3.00 GHz 3,00 GB Ram
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
otomatik gizliyor olabilir klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster de o zaman çıkabilir
quote:
Orijinalden alıntı: serdar080
otomatik gizliyor olabilir klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster de o zaman çıkabilir
yok denedim ama olmadı
Kurduğun program vs. nin kısayollarını siliyorsa program files ten tekrar kısayol oluştur at bakalım masaüstüne silecekmi onuda?
quote:
Orijinalden alıntı: Volkanbaba
Kurduğun program vs. nin kısayollarını siliyorsa program files ten tekrar kısayol oluştur at bakalım masaüstüne silecekmi onuda?
masaüstüne başlattan atınca silmiyor. fakat kuruyorum , 1 kaç saniye duruyor sonra yok oluyor. Hiç bi yerde bulamıyorum.
yüklemeden önceki bir tarihe sistem geri yükleme yapmayı dene
Benim problemim biraz farklı, msn penceresinde alttaki titreşim,göz kırpma,smiley gibi ikonlar, gorev cubugunda sag tarafta TR nin yanındaki oku tıklayınca çıkan küçün ikonlar bulanık gözüküyor.çözünürlüğü düşük gibi bir görüntü, bir türlü çözemedim bunun çözümü nedir acaba? İnternette de araştırdım bulamadım nolur yardım edin ağalar beyler not:sistem win7 64 bit