Şimdi Ara

Masaüstü Simgeleri Mac Gibi Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Win8 kullanıyorum ve çok aradım ancak bulamadım maalesef. Aynı aşağıdaki resim gibi masaüstü simgelerini Mac bilgisayarlardaki gibi yapmak istiyorum ancak bulamadım. Yardımcı olur musunuz , saolun...

http://imageshack.com/a/img838/8991/ad2b.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 3 Mayıs 2014; 22:25:59 >

• Lion Transformatin Pack vb. Var ancak pek önermem. Gerçeğinin tadını vermez ayrıca kaldırdıktan sonra bazı simgeler değişmeyebilir. Performansa ta düşme olabilir azıcık. O yüzden kurmadan önce mutlaka sistem geri yükleme noktası oluşturun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Lion Transformatin Pack vb. Var ancak pek önermem. Gerçeğinin tadını vermez ayrıca kaldırdıktan sonra bazı simgeler değişmeyebilir. Performansa ta düşme olabilir azıcık. O yüzden kurmadan önce mutlaka sistem geri yükleme noktası oluşturun.

Anladım hocam , çok teşekkür ediyorum saolun.
  • Önemli değil. Yine de isterseniz geri yükleme oluşturarak kurabilirsiniz. Ben Windows 7'de denemiştim bundan 2 sene önce falan, PC iyi olmadığından performansa etkisi olmuştu biraz. Ayrıca pek sarmadı kaldırdım. Kaldırdıktan sonra sorun olmamıştı diye hatırlıyorum ama tedbirli olmak lazım bu tür şeylerde. Sonuçta tema dosyalarını değiştiriyor ve o dosyalar sistem dosyaları.

http://www.windowsxlive.net/os-x-mavericks-transformation-pack/

En son çıkanı bu olsa gerek benim bildiğim. Ancak ikonlar neden iOS 7 gibi anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 4 Mayıs 2014; 14:14:08 >
  • Anladım hocam , hiç bulaşmayayım en iyisi. Değişiklik olsun diye demiştim , önemli değil zaten. Çok teşekkür ediyorum herşey için , saolun.

@
    bkaakco
  • Anladım hocam , hiç bulaşmayayım en iyisi. Değişiklik olsun diye demiştim , önemli değil zaten. Çok teşekkür ediyorum herşey için , saolun.

@
    bkaakco
  • İlla sorun çıkar diye kural yok ama orijinallik iyidir bana göre. Windows normalde tema değiştirmeye kapalı zaten, bu engel aşılıp öyle değişiyor dosyalar. Açık olsa neyse.

Rica ederim. Bence format atarsanız bir ara, formattan önce deneyebilirsiniz, en iyi yol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 4 Mayıs 2014; 14:19:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tür tema paketleri sistem dosyalarını değiştirip kendi dosyalarını kopyalıyor. Genellikle kullanırken bir soruna yol açmıyor ama sildikten sonra hemen hemen bir çoğu hatalara yol açmakta. Tabi aman sakın yapmayın demiyorum. Yapmadan önce geri yükleme noktası ayarlayın ve ya yedek alın. Yoksa sinirden formata kadar gidiyorsunuz .
  • Teşekkür ediyorum hocam , anladım. Hiç bulaşmayayım en iyisi. bkaakco üstad da uyarmıştı bu konuda.

@xxxone
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.