Şimdi Ara

Masaüstü simgeleri karardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb.. bi grafik sorunu var herhalde,masaüstü simgelerimden bazıları karadı, ama klasör yada internette yani başka bir yerde herhangi bir sorun yok.. yardım lütfen

• Detaylı bilgi verirmisiniz , karardı derken ? Simge rengi mi değişti ?
  • Ekran kartı sorunu gibi keşke bir foto koysaydınız driver güncellemeyi deneyin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

Ekran kartı sorunu gibi keşke bir foto koysaydınız driver güncellemeyi deneyin....

sadece masaüstünde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech_06_44

Detaylı bilgi verirmisiniz , karardı derken ? Simge rengi mi değişti ?

quote:

Detaylı bilgi verirmisiniz , karardı derken ? Simge rengi mi değişti ?

resim koydum
  • Resimde gösterdiğim ayarları kontrol edermisin çözünürlük falan değiştirip denermisin???

• quote:

Resimde gösterdiğim ayarları kontrol edermisin çözünürlük falan değiştirip denermisin???

hocam denedim olmadı ama şöyle bir şey denedim. kararan simgeler yani simgeleri silersen olay çözülüyor. yerine başka simgede koysan siyahlık olmuyor..ilginçç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abex

quote:

Resimde gösterdiğim ayarları kontrol edermisin çözünürlük falan değiştirip denermisin???

hocam denedim olmadı ama şöyle bir şey denedim. kararan simgeler yani simgeleri silersen olay çözülüyor. yerine başka simgede koysan siyahlık olmuyor..ilginçç

Kardes yazılımsal sorun gıbı gorunuyor , simgelerin özelliklerine tıkla simge değiştir de , tekrar programın yada oyunun yada her ne ise onun simgesini tekrar seç bakalım eski haline gelmesi lazım..

Aklıma virüs bulasması gıbı geldı benım..

• yaptığım zaman resimdeki gibi klasörlerin köşesideki kısayol simgeleri yine siyah..
    bu olay olmadan ekrandaki renkler birbirine karışıp windows mavi ekran hatası vermişti, ondan dolayı sanırım
    format yada xp dc onarım sorunu çözermi
  • quote:

yaptığım zaman resimdeki gibi klasörlerin köşesideki kısayol simgeleri yine siyah..
    bu olay olmadan ekrandaki renkler birbirine karışıp windows mavi ekran hatası vermişti, ondan dolayı sanırım

Windows perte düşmüş kardes format iyi çözüm olur ;)

• quote:

quote:

yaptığım zaman resimdeki gibi klasörlerin köşesideki kısayol simgeleri yine siyah..

kardeş bu arada bi oyun açtım sonrasında sorun çözüldü.. anlamadım ama şuan sorun yok yardımların için tşkler

• quote:

quote:

quote:

kardeş bu arada bi oyun açtım sonrasında sorun çözüldü.. anlamadım ama şuan sorun yok yardımların için tşkler

iyi valla kardes ne deyim :) sasırdım harbıden :)

• turkay11 kullanıcısına yanıt
    konu eski ama burdan yazayım dedim belki bi yardımı olur

masaüstündeki iconların bazıları siyah küp olarak değişti ? çözümü bilen varmıdır acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.