Bildirim
Masaüstü simgeleri karardı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Detaylı bilgi verirmisiniz , karardı derken ? Simge rengi mi değişti ? -
Ekran kartı sorunu gibi keşke bir foto koysaydınız driver güncellemeyi deneyin.... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: tech_06_44
Detaylı bilgi verirmisiniz , karardı derken ? Simge rengi mi değişti ?
quote:
Detaylı bilgi verirmisiniz , karardı derken ? Simge rengi mi değişti ?
resim koydum -
Resimde gösterdiğim ayarları kontrol edermisin çözünürlük falan değiştirip denermisin???
-
quote:
Orijinalden alıntı: turkay11
Resimde gösterdiğim ayarları kontrol edermisin çözünürlük falan değiştirip denermisin???
hocam denedim olmadı ama şöyle bir şey denedim. kararan simgeler yani simgeleri silersen olay çözülüyor. yerine başka simgede koysan siyahlık olmuyor..ilginçç -
quote:
Orijinalden alıntı: abex
quote:
Orijinalden alıntı: turkay11
hocam denedim olmadı ama şöyle bir şey denedim. kararan simgeler yani simgeleri silersen olay çözülüyor. yerine başka simgede koysan siyahlık olmuyor..ilginçç
Kardes yazılımsal sorun gıbı gorunuyor , simgelerin özelliklerine tıkla simge değiştir de , tekrar programın yada oyunun yada her ne ise onun simgesini tekrar seç bakalım eski haline gelmesi lazım..
Aklıma virüs bulasması gıbı geldı benım..
-
-
-
quote:
quote:
yaptığım zaman resimdeki gibi klasörlerin köşesideki kısayol simgeleri yine siyah..
bu olay olmadan ekrandaki renkler birbirine karışıp windows mavi ekran hatası vermişti, ondan dolayı sanırım
format yada xp dc onarım sorunu çözermi
Windows perte düşmüş kardes format iyi çözüm olur ;)
kardeş bu arada bi oyun açtım sonrasında sorun çözüldü.. anlamadım ama şuan sorun yok yardımların için tşkler
-
quote:
quote:
quote:
yaptığım zaman resimdeki gibi klasörlerin köşesideki kısayol simgeleri yine siyah..
bu olay olmadan ekrandaki renkler birbirine karışıp windows mavi ekran hatası vermişti, ondan dolayı sanırım
format yada xp dc onarım sorunu çözermi
Windows perte düşmüş kardes format iyi çözüm olur ;)
kardeş bu arada bi oyun açtım sonrasında sorun çözüldü.. anlamadım ama şuan sorun yok yardımların için tşkler
iyi valla kardes ne deyim :) sasırdım harbıden :)
-
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mouse çift tıklama sorunu
- exiting pxe rom
- ctrl tuşu çalışmıyor
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- omegle kamera nasıl açılır
- gereksiz dosyaları silme
- root ne demek
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- zyxel modem kurulumu
- komut istemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X