Şimdi Ara

Masaüstü Simgeleri Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, başıma bi iş aldım mümkün değil hiçbirşey açılmıyor. Bir dosya indirdim, bunu açmak için de winrar ile arşive ekle dedim-demez olaydım. İlk başta masaüstündeki simgelerin hemen hepsi winrar görünümünde oldu ve herhangi bir programı(örneğin mozilla) açmaya çalıştığımda arşiv bozuk veya hasarlı diyor. Neyse winrar ı kaldırayım dedim. Bu sefer de beyaz kutu şeklini aldı hepsi, aynı şekilde açmaya çalıştığımda windows store dan uyumlu program aratmaya kalkıyor.

    Sistem geri yükleme de açılmadı, velhasıl kelam hiçbirşey açamadım. Hesaplardan Microsoft hesabımı kapatıp yerel hesap açtım o da fayda etmedi.

    Sanıyorum kayıt defteri ile ilgili bir problem ya da uygulamaların varsayılan biçimleri değişti anlamadım. Mesela simgesi gitmeyen bir film var masaüstünde o gom player ile değil de Windows un varsayılan medya oynatıcısı ile açılıyor.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim bir anda herşey allak bullak oldu.
    Masaüstü Simgeleri Çalışmıyor

    Masaüstü Simgeleri Çalışmıyor

    Masaüstü Simgeleri Çalışmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arkadaşlar çok enteresan, Windows uygulamaları mesela İnternet Explorer, mağaza vs açılıyor fakat sonradan benim yüklediğim hiçbir şey açılmıyor. O da ayrı bir enteresanlık Windows tüm ayarlar-hesaplar-Microsoft hesabımı yönet dediğimde varsayılan tarayıcım mozilla olduğundan mozilla açılabiliyor.

    Ne yapacağımı şaşırdım, güvenli moddan cmd ile sistem taraması yaptım fakat o da, Windows protection istediğiniz görevi tamamlayamadı dedi. Fakat %100 oldu.

    Anladığım kadarıyla en son indirip rar dosyası ile açmaya çalıştığım şey virüstü ve onu silmeme rağmen her yeni reset attığımda ana ekranda beliriyor.

    Şu exe dosyalarını açabilirsem çok daha iyi olacak herşey, çünkü Windows defender haricindeki virüs programımı da açamıyorum. Her exe uzantılı dosyaları açmaya çalıştığımda ilk fotoğraftaki uyarıyı veriyor.

    Masaüstü Simgeleri Çalışmıyor


    Mesela görev yöneticisini falan da açamıyorum, orada da başka bir uyarı veriyor.

    Masaüstü Simgeleri Çalışmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben olsam bu kadar uğraşacağıma basarım temiz formatı mis gibi olur. Tabi format atmadan önce önemli dosyaları yedeklemek lazım.

    Temiz format istemiyorsan bilgisayarı sıfırlamayı deneyebilirsin. Sıfırlama nasıl yapılıyor dersen şöyle bir video var.



    Temiz kurulumun yerini tutmaz ama yine de işe yarayabilir.
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Artık ümitsizliğe kapılıp tam da dediğiniz gibi temiz kurulum yapıyordum ki, şu anda hangi siteden bulduğumu hatırlayamadığım bir kayıt defteri için düzenleme belgesi yapıp sistemi şimdilik kurtardım. Video için teşekkür ediyorum. Bir tane ssd alıp format işine girişeyim diyorum artık :)
  • sinanozk kullanıcısına yanıt
    Temiz kurulumun yerini tutmaz ama gittiği kadar idare edin bakalım.
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Bir ssd alma planım var, eğer alırsam ona sıfır kurulum yapıp şu anki sabit diski biçimlendirip kullanacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.