Şimdi Ara

Masaüstü pc için ssd disk önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemin çok kötü değil fakat oyun oynarken ve veri aktarırken artık hdd yolun soluna geldim diyor cıkarttığı seslerle. SSD diskleri araştirdim biraz performansları çok iyi. bu sisteme SSD disk ekleyip mevcut diskimi 2. disk olarak kullanip verim alabilirmiyim arkadaşlar. alırsam hangi ssd yi seçmeliyim. fiyat/performans açısından iyi olanları önerirseniz sevinirim .
    sistemim bunlardan oluşuyor

SAMSUNG 500 GB SATA 16MB 7200 RPM HDD HD501LJ
    AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 5400+ 2.8 ( 3100 OCLİ )
    ASUS K8N SLI V2 ANAKART
    KINGSTON 2X2 GB 800 MHZ RAM
    ATI HD RADEON 6870 256 BIT 1 GB EKRAN KARTI
    OCZ FATALITY 550W

• OCZ
    120GB Vertex 4 Serisi Sata 3.0 SSD (560MB Okuma/ 430MB Yazma)
    298 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

OCZ
    120GB Vertex 4 Serisi Sata 3.0 SSD (560MB Okuma/ 430MB Yazma)
    298 TL

anakart konusunda sıkıntı cıkmaz değilmi uyumluluk vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahincoskun

hee onu bir dakika bakalım sata2 senin anakart sata3 olmassa hızda sorun olurmu diye.

edit: bariz performans düşüklüğü oluyormuş üzgünüm sen platformu yenilemeden ssd düşünme.

yorumlar böyle

"performans berbat aklından geçiren varsa sırf bu yüzden sata 3 anakart ddr3 ram almak zorunda kalıyorum :D "

"Merhaba, değerleriniz normal değil. Sata 2 ile kullanan çok müşterim var ve hızlar 260 MB\sn civarında. Ayrıca neden 49 GB olarak görünüyor sizin SSD. Bir sorun olabilir SSD'nizde. XP'de formatlamış olmanızdan da kaynaklı bir durum olabilir bu." demişlerki 260mb da az normalde 500 olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Mart 2013; 21:42:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: sahincoskun

hee onu bir dakika bakalım sata2 senin anakart sata3 olmassa hızda sorun olurmu diye.

edit: bariz performans düşüklüğü oluyormuş üzgünüm sen platformu yenilemeden ssd düşünme.

yorumlar böyle

"performans berbat aklından geçiren varsa sırf bu yüzden sata 3 anakart ddr3 ram almak zorunda kalıyorum :D "

"Merhaba, değerleriniz normal değil. Sata 2 ile kullanan çok müşterim var ve hızlar 260 MB\sn civarında. Ayrıca neden 49 GB olarak görünüyor sizin SSD. Bir sorun olabilir SSD'nizde. XP'de formatlamış olmanızdan da kaynaklı bir durum olabilir bu." demişlerki 260mb da az normalde 500 olması lazım.

anakartı değiştirince , işlemci ve ramleride değiştirmem lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahincoskun -- 9 Mart 2013; 21:44:56 >

• Banada şart bi ssd alalı 2 yıl olmadı ama çok verimsiz çalışıyor herşey çok geç tepki veriyor. En ince ayarlarına göre yaptım ama nafile
    Giriş seviyesi bir ssd istiyorsan intel 320 serisinden 120 gblık alabilirsin Biraz daha iyi birşey olsun dersen 520 serisinden veya iops değeri yüksek olsun dersen ocz vertex 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Banada şart bi ssd alalı 2 yıl olmadı ama çok verimsiz çalışıyor herşey çok geç tepki veriyor. En ince ayarlarına göre yaptım ama nafile
    Giriş seviyesi bir ssd istiyorsan intel 320 serisinden 120 gblık alabilirsin Biraz daha iyi birşey olsun dersen 520 serisinden veya iops değeri yüksek olsun dersen ocz vertex 4

ocz vertex 4 almayın bence sorunlu bır dısk ben 2 kere servıse gondedım ılkınde degısım oldu 2 cısıde pazrtesı bellı olacak sector hatası yuzunden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram ve Ssd Upgrade Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.