Şimdi Ara

Masaüstü PC'den Laptop'a Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben artık bir laptop almak istiyorum. Bütçeyi şuan vermeyeceğim sadece sizin önerilerinize uyarak hoşuma giden laptop modellerinin bir listesini yapacağım ve ilerleyen dönemde aksilik olmazsa bir tanesine sahip olacağım. Benim şuan evimde kullandığım sistem 4 senelik. AMD Athlon II X2 (2.7 Ghz) işlemciye sahip ATi Radeon HD 4350 serisi ekran kartlı bir bilgisayardı. Çok oyun oynayan biri olmadığım için performansı bana yüksek gelen bir bilgisayardı. Eskiden sadece Masaüstü PC'lerden hoşlanırdım. Laptop almak aklıma bile gelmiyordu fakat fikirlerimin değişmesi sonucu artık laptop kullanmaya karar verdim. Hoşuma giden markalar Sony, Dell, HP, Lenovo. Alacağım laptop'ın özelliklerinde kilit nokta olarak tasarım önemli rol oynayacak. Uçuk birşey istemiyorum tasarım olarak ama genel görünüm iyi olsun yeter. Donanım olarak artık İntel'e geçmek istiyorum ilk bilgisayarım Intel Pentium 4 işlemcili bir masaüstüydü. Bu 4. Nesil İntel Core i7 işlemcili ekran kartı olarak NVIDIA'lı laptop önerilerinizi bekliyorum. Dediğim gibi şuan alma durumum yok fakat para biriktiriyorum. 4-5 ay içinde alabilme ihtimalim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTirpanli -- 25 Ocak 2014; 22:35:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.