Arkadaşlar bu konuda araştırma yaptım galiba çok nadir bir problemim var...Masaüstü bilgisayarımda kablosuz klavye + mouse kullanıyorum.Dün gelen misafirin çocuğu bilgisayarımda oyun oynamış çocuğun yaşıda küçük olduğundan bir şey öğrenemiyorum çocuktan.Bir tuşa basmış ve klavyede m=0 j=1... yani normal laptoplarda fn+numlock ile basitçe çözülecek problem masaüstünde çok sıkıntı veriyor bana yardımcı olursanız sevinirim.
bu arada numlocku açma veya kapamada m-j-k-l-ı-o-p tuşlarim iptal oluyor...
konu kayboluyor hiç yardım edecek kimse yok mu koca forumda ?
kullandığın kablosuz klavye markası modeli nedir ? bilgisayarında kablosuz klavye yazılımı yüklü müdür ? yazılım yüklü ise uninstall ettiğinde belirttiğin tuşlar düzeliyor mu ?
A4 Tech RV1000 Kablosuz Gamer Klavye+Mouse Set bilgisayar kendi kendine yazılımı yükledi ben driver falan kullanmadım ayrıca ilk aldığımda sorun yoktu işin driverla alakası yok gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: TheProkes
A4 Tech RV1000 Kablosuz Gamer Klavye+Mouse Set bilgisayar kendi kendine yazılımı yükledi ben driver falan kullanmadım ayrıca ilk aldığımda sorun yoktu işin driverla alakası yok gibi...
Kullandığın klavyenin bir özelliği numerik tuş takımı ile fareyi kullanabiliyorsun. şu an numerik tuşlar ile ( 8,4,6,2 ) fareyi ekranda hareket ettirebiliyor musun ? Cevabın evet ise numerik tuş takımın fareyi hareket ettirmek için aktif olmuş. numaralar ise klavye üzerindeki harflerde çalışıyor şu anda. Böyle bişey olmuş olabilir mi ?
numerik klavye ile mouse yönetme aktif değil,aktive ettiğimde o tuşlar yine çalışmadı...