Şimdi Ara

Masaüstü ikon sabitleme (bulursanız inanın ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

masaüstündeki iconlarım biri bir yerde biri bir yerde. yani otomatik düzenle tıkını kaldırıyorum. ama bi grafik olayı veya herhangi bir olayla hepsi birbirine giriyor ve aşırı sinirleniyorum

lütfen bana bir programcık bulun

• şimdi yapman gereken şey önce tüm simgeleri istediğin gibi teker teker yerleştir. sonra başlat>çalıştır>regedit yazıp enter a bas. sonra şu yolu bul:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer] başlığı altında bu anahtarı bul.
    "NoSaveSettings"

NoSaveSettings yazan anahtarın değerini 1 yaparsan masaüstüdeki değişikliklerin sabit kalmaz bilgisayarını yeniden başlattığında ayarladığın hale geri döner. eğer vazgeçip eski halinde kalsın diyorsan yine 1 yerine 0 yazarsın ve yeniden başlatırsın.
  • peki birsürü yeni ikon kısayol atıyorum onlar ne olcak
  • Kendi ayarların sabit kalsın istiyorsan öncelikle otomatik düzenleyi seçme, sadece onun hemen altındaki kılavuz çizgisine hizala seçili olsun, ikonların birbirine girmez senin istediğin yerlerinden kalırlar.
  • hakoşsayar
    xp home kullanıyorum dediğin yol bende yok

lütfen yardım
  • bunun icin ekstra bir programa gerek yok. masaustunde istedigin duzenlemeyi yaptiktan sonra bos biyere sag tikla masaustunde simgeleri yerlestir - web ogelerini masaustune kilitle tikla. artik yine dosyalar degisebilir fakat yeniden baslattiginda ilk ayarladigin gibi olacaktir
  • serji
    xp home de öyle bir seçenek varmı, sanki yoktu gibi . işyerindeyimde .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: taffy
    serji
    xp home de öyle bir seçenek varmı, sanki yoktu gibi . işyerindeyimde .

evet dostum var yada bilmiyorum belki ben modifiye fln etmisitm ondan olabilir benm diger pcyi

EDIT: Yoksa da ben sana program gonderecegim onla olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 28 Eylül 2006; 14:36:37 >
  • valla çok sevincem, sen program gönder en iyisi, bi oyun oynuyosun hatalı kapanınca batıyor masaüstü :(
  • serji

Ne oldu yau , yazılım nirde .
  • EDIT: dostum hic ugrasmana gerek yok direkt bunu indir:
    http://rapidshare.de/files/34759639/nosavesetting.reg (rapid share)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 28 Eylül 2006; 18:13:00 >
  • şöyle bi up yapsak belki yeni katılan arkadaşların gözüne böyle bir yazılım çarpmıştır .
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

EDIT: dostum hic ugrasmana gerek yok direkt bunu indir:
    http://****.de/files/34759639/nosavesetting.reg (rapid share)

File not found. ölmüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.