Şimdi Ara

Masaüstü duvar kağıdını değiştiremiyom lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım ekranı mavi bir şekilde duruyo ekran ayarını değiştiremiyorum. Masa üstünde sağ tıkladığımda masaüstüne geldiğimde duvar kağıdı ile olan özellilere tıklamıyorum (aşağıda resime koydum). lütfen yardım edin.....

• Herhangi bir resmi Önizlemede açıp sağ tıkladığında çıkan menüde "Masa üstü arka planı olarak ayarla" diye bir yazı var.Onu denedin mi?
  • Denedim fakat mavi ekran onun önüne geçiyo.......
  • arkada$ım biLgisayarına desktop hijack virüsü buLa$mı$. temizLemen için sana Spy Cleaner programını öneriyorum. programın downLoad Linki a$ağıda. programı biLgisayarına kurup update et. kendi kendine update yapmazsa options kısmında database update var onu kuLLan. tarattır ve temizLensin. koLay geLsin arkada$ım...

DownLoad Spy CLeaner
  • bunuda yaptım yine olmadı ........
  • başlat>çalıştır>gpedit.msc burada gördüm. dikkatli bak ordan kilitlenmiş olur..
  • Sorun orda değil sorun duvar kağıdının önüne gelen mavi ekran......... Zaten duvar kağıdı var.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkada$ım spy cLeaner programını update ettikten sonra güvenLi modda iken taramanı gerçekLe$tir. bu program temizLer. virüs programı oLarakta kaspersky öneriyorum. bunuda biLgisayarına kurup update et. koLay geLsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.