Bildirim
Masaüstü duvar kağıdını değiştiremiyom lütfen yardım edin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Herhangi bir resmi Önizlemede açıp sağ tıkladığında çıkan menüde "Masa üstü arka planı olarak ayarla" diye bir yazı var.Onu denedin mi?
-
Denedim fakat mavi ekran onun önüne geçiyo....... -
arkada$ım biLgisayarına desktop hijack virüsü buLa$mı$. temizLemen için sana Spy Cleaner programını öneriyorum. programın downLoad Linki a$ağıda. programı biLgisayarına kurup update et. kendi kendine update yapmazsa options kısmında database update var onu kuLLan. tarattır ve temizLensin. koLay geLsin arkada$ım...
DownLoad Spy CLeaner -
bunuda yaptım yine olmadı ........ -
başlat>çalıştır>gpedit.msc burada gördüm. dikkatli bak ordan kilitlenmiş olur.. -
Sorun orda değil sorun duvar kağıdının önüne gelen mavi ekran......... Zaten duvar kağıdı var..... -
arkada$ım spy cLeaner programını update ettikten sonra güvenLi modda iken taramanı gerçekLe$tir. bu program temizLer. virüs programı oLarakta kaspersky öneriyorum. bunuda biLgisayarına kurup update et. koLay geLsin...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X