Bildirim
Masaüstü bilgisayarı kargo ile yollamak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kargoları atıyorlar. Kendin taşı. Kargoculara güvenme. Sonra HDD giderse ağlarsın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Koca kasayı atabilmek mümkün mü? Kırılabilir yazsam da mı değişmeyecek.
Bavula sığsaydı götürürdüm aslında. Denemek lazım ama pek sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Helvasını yapacaksanız kargoya verin. En azından helva yeriz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dövizin şu anki haliyle çok riskli bir iş.Bir parçası bozulursa uğraş dur.En güvenli ve zarar görmeyecek şekilde muhafaza edin ve öyle yanınızda götürün.Otobüsle gidiyorsanız, alıyorlarsa o şekilde götürün.İki,üç kuruş için değmez.Fazla verin kafanız rahat olsun
-
Kargo sitelerinde en,boy,derinlik ve ağırlığa göre ücret hesaplaması var.100 lira tutarsa şaşırma -
Öyle birşey olsa benim helvamı yersiniz.
Her kargonun en iyi ihtimalle bel hizasından yere bırakıldığını bilmeni isterim, istisnası çok az, hatta gideceği onca nokta varken piyangoda büyük ikramiyeyi tutturmak gibi bir olasılık. Tek kişinin gücü yetmiyorsa iki kışı fırlatırlar. Ya götürmeyeceksin ya da kendin götüreceksin, kargoda kesinlikle hasar görecektir.
100-150 TL tutabilir ben daha önce hem aldım hem yolladım güzel paketleyince bir sorun olmamıştı
Kargo ile çok ücret tutar. Çek satış forumunda kargoda çok sağlam indirim yapan kod satn arkadaşlarda var. 65 TL tutan kargoyu 17 TL ye Antalya ya gönderim yaptım
2 gün önce ps4 ümü almanyaya kargoladım 470 tl tuttu. yerli de pahalandı ufacık gamepad i 24 tlye gönderdim eskiden 6-7 tl tutardı maks -
valizinin içine sığarsa valizine sok ya da parçala eve gidince toplarsın. Bi tane kutunun içine köpük falan ile kırılmayacak şekilde yerleştir otobüste ver muavine bunu en üste koy de -
ben kartın kutuya koymuştum sonra çantama soktum
2 tane de fan deliği tamamdır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Valiz al icine koy daha ucuza gelir. Ya da kucagina al. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı