Şimdi Ara

Masaüstü bilgisayar mı dizüstü bilgisayar mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bilgisayar alacağım bütçe 4000TL civarında çok kararsız kaldım hangisini tercih etsem diye. Öğrenci olmasam kesinlikle masaüstü alırdım fakat öğrenciyim tek başıma evde kalıyorum ama tatillerde memlekete gitmem gerekiyor. Sizce masaüstü mü yoksa dizüstü mü tercih etmeliyim, neden?

• Normalde masaüstü iyidir ama laptop çok daha kullanışlı.Çok özellik gerektiren işler yapmayacaksanız 4000 liraya gayet iyi laptoplar alabilirsiniz.Ben olsam kesinlikle laptop alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberum

Normalde masaüstü iyidir ama laptop çok daha kullanışlı.Çok özellik gerektiren işler yapmayacaksanız 4000 liraya gayet iyi laptoplar alabilirsiniz.Ben olsam kesinlikle laptop alırdım.

Teşekkür ederim cevabınız için gta 5 vs. gibi oyunları sorunsuz oynamak istiyorum şu laptop nasıl acaba sizce?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551jw-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-1tb-128-ssd-156-4gb-w10-notebook.html

• Öğrenci adamsın oyuna göre öncelik belirliyorsun....

Eğer alanında işe yaramıyorsa ve sadece oyun için alıcaksan Masaüstü al. Dizüstünden ne aynı verimi alabilirsin ne de aynı zevki. Memlekete gideceğin zamanda önceden kargoya falan ver. Halledersin bir şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun için masaüstü çok daha iyi ama aradaki kullanışlılık farkı da ciddi.Oyunu sadece evde oynamak var bir de gittiğin her yerde oynayabilmek var.Bu bilgisayar iyi gözüküyor.Laptop almaya karar verdiyseniz forumdaki ilgili bölüme konu açın bütçenize göre daha bilgili arkadaşlar tavsiye verir.
  • Gtx960m yerine gtx970m almaya bak.Aralarında ciddi bir fark var.100-200 TL daha fazla vermen gerekebilir.

Düzenleme:Bakmayalı fiyatlar baya bir değişmiş,bu fiyata bu laptop iyi sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevikAtmaca61 -- 13 Aralık 2015; 22:56:21 >
  • Öğrenci isen dizüstü al masaüstü sıkıntı olur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Masaüstü bilgisayar
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dizüstü kullanıyorum bende ama ekrani küçük geliyor mümkünse 15.6 değil de 17.3 inç al hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lotusx

Öğrenci adamsın oyuna göre öncelik belirliyorsun....

Eğer alanında işe yaramıyorsa ve sadece oyun için alıcaksan Masaüstü al. Dizüstünden ne aynı verimi alabilirsin ne de aynı zevki. Memlekete gideceğin zamanda önceden kargoya falan ver. Halledersin bir şekilde.

Okul için kullanmayacağım bilgisayarı hocam, taşıma probleminden dolayı öğrenci olduğumu belirttim.

quote:

Orijinalden alıntı: liberum

Oyun için masaüstü çok daha iyi ama aradaki kullanışlılık farkı da ciddi.Oyunu sadece evde oynamak var bir de gittiğin her yerde oynayabilmek var.Bu bilgisayar iyi gözüküyor.Laptop almaya karar verdiyseniz forumdaki ilgili bölüme konu açın bütçenize göre daha bilgili arkadaşlar tavsiye verir.

Teşekkürler cevabınız için.

quote:

Orijinalden alıntı: Mushi-Shi

Gtx960m yerine gtx970m almaya bak.Aralarında ciddi bir fark var.100-200 TL daha fazla vermen gerekebilir.

Düzenleme:Bakmayalı fiyatlar baya bir değişmiş,bu fiyata bu laptop iyi sayılır.

Fiyat baya fark ediyor hocam bunda ips ekran var ips+gtx970m li önerebileceğiniz model var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Öğrenci isen dizüstü al masaüstü sıkıntı olur...

Bende öyle düşünüyorum masaüstünü daha çok istiyorum fakat taşıma problemi olacak. Teşekkür ederim cevabınız için.

quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

Dizüstü kullanıyorum bende ama ekrani küçük geliyor mümkünse 15.6 değil de 17.3 inç al hocam.

Hocam 17.3 monster ve msi de var fiyat çok yükseliyor ya.

• 2000 e masaustu,2000 e laptop.

• sürekli bir yerlere gidip geliyorsan tabi ki laptop

burda masaüstü diye öten liselileri boşver.

• Hocam bende kendime aynı soruyu sordum ve 17.3 inch laptop aldım.Masaüstünü taşımak gerçekten ciddi bir sorun.

• Kardeşim ben de aynı ikilemde kalmıştım . Laptop seçtim yanına monitör klavye ve diğer oem parçalarıda aldım . Evde olunca laptopu standa koyup monitöre bağlıyorum masaüstü gibi kullanıyorum dışarı falan çıkarken kabloları çıkarıp çantaya atıp yanımda götürüyorum . Bence en kullanışlı böyle oluyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.