Şimdi Ara

Maşalı Mangal'da Köy Kahvaltısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
1.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    - Köy Kahvaltısı -
    - Sucuklu Yumurta ( %100 Dana İKBAL SUCUK)
    - Tulum Peyniri.
    - Beyaz Peynir.
    - Kaşar Peyniri.
    - Özel Soslu Siyah Zeytin.
    - Özel Soslu Yeşil Zeytin.
    - Söğüş.
    - Bal.
    - Kaymak.
    - Tereyağ.
    - Reçel.
    - Sızırsız Demleme Çay keyfi ile.

Otantik Dağevi havasında manzaraya hakim konumu ile MAŞALI MANGAL ETLİK ŞUBEMİZDE 14.09.2013 tarihinden itibaren 12.00 TL olan Köy Kahvaltımız siz değerli Donanım Haber üyelerine 9.90 TL dir. Bu kampanyamız EKİM 2013 sonuna kadar geçerlidir.

Yakında siz değerli Donanım Haber üyelerine Mangal ürünlerimizde kampanyalar sunulacaktır.

hafta içi 09:00-12:00
    hafta sonu 09:00-14:00 arasında

LEZZET KONUSUNDA İDDALIYIZ..

ADRES : Yunus Emre Cad. Melike Sokak No:2/A Aşağı Eğlence / ETLİK / ANKARA (Eski Liva)
    TEL : 0312 323 0 111

• Resimler iştah açıcı gözükmekte. Ankarada olan arkadaşlar için güzel bir haftasonu geçirilebilir.
  • Hafta sonu için rezervasyon gerekiyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezervasyon gerekmiyor ama hafta sonlari bilgilendirirseniz seviniriz.
    Saygilarimizla...

• Masali Mangal M kullanıcısına yanıt
    yıldırım beyazıta yakınmı ordan tarif edebilirmisiniz
  • Kızılaydan ulaşım nasıl olur? Tek dolmuşla mumkun mü?

• Hatfa sonu için plan dahiline alalaım ama umarım kahvaltılar resimlerdeki gibidir. Çünkü biz ne kahvatılara gittik, resimlere bakarak fotograflardan görerek. Bizi çok yanılttılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keçioren/Ostim ve incirli dolmuslari restoranimizin onunden gecmektedir. Etlik dolmuslari ile Aşagieglenceden 100 mt mesafededir.

Kızılaydan ulaşım Mitatpaşadan Mesutiyet ve bakanliklar dan Etlik Aşagieglence 263 284 286 265 nolu otobuslerle ulaşim mevcuttur.

• Resimler kendi çekimlerimizdir.
    mevsimsel olarak urun guruplari degisiklik gosterebilir.
    Bu konularda bizlere gostermis oldugunuz hassasiyetten dolayi tesekur ederiz.

• hocam kaç kişilik bu resimlerdeki kadarmı olacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masali Mangal

Keçioren/Ostim ve incirli dolmuslari restoranimizin onunden gecmektedir. Etlik dolmuslari ile Aşagieglenceden 100 mt mesafededir.

Kızılaydan ulaşım Mitatpaşadan Mesutiyet ve bakanliklar dan Etlik Aşagieglence 263 284 286 265 nolu otobuslerle ulaşim mevcuttur.

flood yapmayınız...

ayrıca google mps den bir yer belirleyip koysanız daha kolay olacaktır...
  • Hocam çocuklar içinde ücret aynı mı ? Yada ücret alınıyor mu ? Yada söyle sorayım 2 yetişkin bir çocuk fiyatı mı 9.90 tl olan.
  • Yetiskin olarak ucretlendiriyoruz..
    kisi basi fiyatimizdir 9.90 tl
    Cocuklar icin ayri servis acmiyoruz kahvaltimiz 2 kisi ve 1 cocuk icin yeterlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Masali Mangal

Keçioren/Ostim ve incirli dolmuslari restoranimizin onunden gecmektedir. Etlik dolmuslari ile Aşagieglenceden 100 mt mesafededir.

265 geçmez ordan ayvalı tarafına gider mesajı düzeltın lütfen.gitmek isteyen arkadaşlar 263 nolu halk otobuslerı 6 dk aralıklarla kızılay tarafından meşrutiyet cad.mıthatpaşa cad.devamlı geçmektedir mekanınız hayırlı olsun allah utandırmasın.
  • ben sınırsızdan yanayım 20 olsun sınırsız olsun
  • Resimler iştah açıcı.Umarim tatlarida iyidir.

• Tereyağı yumurta sucuk domates bunların hangisi köy malı da bu kahvaltı köy kahvaltısı oluyor. Orta seviye bir ailenin her sabah sofrasında olan yiyecekleri koymuşsunuz köy kahvaltısı diye. Ayrıca kendi özel hiçbir yiyeceğiniz yok.
    Bence boş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 veririm oturur seyir de yerim sınırsız açık büfe
    omletinden krepine taze sıkılmış portakalına kadar
  • İzmir Çiçekliköy'de de aynı köy kahvaltısı mevzuu vardır.
    Peynir, zeytin bilimum gıda Kipa'dan Bim'den vs'den alınıp "Organik, Köy, Doğa, Sofra" gibi isimlerle kişi başı 18-20 liradan itelenir.
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Ben de şu ''Köy kahvaltısı'' muhabbetinden sıkıldım. Çalıştığımız yer olan Tokat'da zaten kahvaltı yapacak bir yer yok ta...Yazları bulunduğumuz bilumum tüm Ege-Marmara illerinde aynı muhabbet...Balıkesir gibi süt ürünleri cennetinde sabun gibi peynir. Glikoz şuruplu bal ve reçel. Ki ben bunları evime sokmuyorum. Tereyağı da kim bilir ne?

Çok mu zor ya...Gerçekten köy ürünleri, bahçeden domates beklemiyorum da...O peyniri tenekede tadarak almak, balı (Şeker yedirilmiş arılardan olsa bile) arıcıdan bağlamak, adam gibi zeytinyağı...Şöyle yamuk yumuk domateslerden....

Yok ya...Bizim millet adam olmaz. Adam bi rakı masasında 100gr peynire 10 lira yazar. Ama kireç gibi malı koyar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.